Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Aбе Богоев ако си оди од Струмица ќе оди надвор од државата .... А да игра за фени ич не е сигурно.... Тој најмалку би сакал Струмичани да го Пцујат ?
Тоа вчера јас го ставив на форумот али ај...ЕКС-ШАМПИОНОТ ОД ДЕНЕСКА ТРГНУВА ВО КОНКРЕТНА АКЦИЈА
Појаки од лани
"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани. "А тоа значи дека ќе бидеме уште посилни"...
Првиот ден од ова работна недела треба да биде и почеток на еден нов сериозен пристап на раководството на Струмица во обидот да се формира респектабилен состав за следните предизвици.
Од југот стигнуваат најавите дека од денеска и официјално ќе почнат разговорите, преговорите, сеедно, со играчите на кои Струмица смета и во наредниот период.
Претходно, по препорака на Собранието на клубот, пред реализација е и потпишување договор за спонзорство со една реномирана странска фирма.
Сепак, струмичани не откриваат премногу детали по тоа прашање. Сакаат сето тоа прво да се стави на хартија и да се официјализира.
"На добар пат сме да обезбедиме еден сериозен спонзор со кој би ја затвориле финансиската конструкција, не само за следната сезона"- велат струмичани.
Тоа би требало да значи дека сега веќе поранешниот шампион ќе биде уште посилен во следната сезона
"Од денеска ги почнуваме преговорите со нашите играчи. Како со оние кои се под договор, како Тасовски и Соколов, така и со оние на кои им завршија обврските, како Богоев, Грнчаров, Крстевски. Во моментов, сакаме прво да го затвориме списокот со домашни играчи. Потоа ќе размислуваме за оние од страна, без кои сигурно нема да останеме"- велат од раководството на Струмица.
Сето ова би требало да има појасна слика во средината на оваа последна недела за трансфери на домашните играчи.
"Планирано е, најверојатно в четврток, да се одржи и прес-конференција на која ќе соопштиме повеќе детали поврзани со актуелните случувања во клубот, особено за овој преоден рок. Сметаме дека дотогаш ќе имаме доста конкретни работи"- велат струмичани.
Значи до четврток ќе се знаат многу работи, мило ми е и еве за сите да престанат да зборуват дека ќе останеме без спонзор.
Извадок од ..... www.sport.com.mk
Не сум видел, нека го бришат.:wink:Тоа вчера јас го ставив на форумот али ај...
Добро бе пријателе не се револтирај толку, мене знаеш колку ми е криво што ви ке сте имале појак спонзор!?- не си свесен не можев да спијам цела вечер..ај уживај и радувај се таму на новиот спонзор...извини шо пишам во еднина може повеке се :pos2:Кој те пита па тебе бе нешто дрнгалак и на дрнгалако, ај глеј си тама фени и не пребацуви тука. Ако те интересира за спонзор знај оти секак ќе имаме и тоа појак од ланскиот.
Тасо си оди само ако си го плати обештетувањето..или тоа го стори новиот му клуб..изгледа не ме разбравте..Ако нашол воопшто нов клуб...ќе видиме..Богоев е засега најсигурен дека заминува...Инаку нов тренер... Влаикидис..Аман бе, баш Тасо несакав да си оди. А Маркус кој му е новиот клуб ?
Ее јас кога велев дека Тасо ќе ви замине вие не верувавте ај можно е да го знаете овие денови новиот клуб на Димета ако оди се според планот нели до недела најкасно ако даде согласност најверојатно ќе биде наш играч иако јас ама баш ич не го сакам али ај да не гледам на темната страна туку на светлата за тоа што е најдобар или можеби еден од најдобрите играчи во нашето првенство.Како што слушнав не е на сигурно тоа дека ќе дојде во Фени пошто имал понуди и од странство поточно Грција и така да ќе видиме а можно е да остане кај вас ако не успее да си ја плати оштетата поздрав и што бидна со новиот спонзор уште не спомнавте конкретно име.:salut:Аман бе, баш Тасо несакав да си оди. А Маркус кој му е новиот клуб ?
bosnjak za zvezda potpisal, a za drugive pojma nemamСаа ка си оде Богојо треба да доо Мираковски...а може ли некој поупатен да ми каже шо биде со странците у екипата(Бошњак,Латович.Пупович)???