Во брзо време.Опаа.. а за колко време отприлика ке биде?
KADE SI SEGA BRE DETE STO TE NEMA DA ODGOVORIS ZOSTO MOLCIS KAKO PICKA OTEBE NE BIVA NAVIVAC A I OD 16 GOD NE TI DAVAM POVECEод тебе поголем сељак ако има незнам ...
Има време бе, не ги разочарувај уште сега. Како и да е можеби некој ден ќе бидат како нас.Ке ги чуеш и ти нашите песни не се секирај ... само не ми е јасно како ке се соберете за во кец у кец хахах 30 души сте а треба 50 за во емисија ... иначе брату јас веке факултетски живот живеам а изгледа и неписмен си или корав па не гледаш дека под аватарот пишува и години , изгледа ти си тој што е 16 што пишуваш 100 постови еден под еден и сите безврска. Инаку ако си ме видел некни бев воџа качен на железото , гол бев со шал и наочари , ако си ме запамтил слободно дојди па ке ги одмериме силите . и ке видиме кој има 16 години .. А за песната сигурен сум дека само ти ја знаеш и сега си ја измислил во моментот за да покажиш и да се направиш нешто што не си хаха ... РАСТЕТЕ ДЕЦА имате многу за работа дур да не стигнете нас , да не кажам па за другите ...