Колко шо сум информиран, клуб ке има... Ке играт главно млади деца струмичане... Клубо ваљда ке си го носе стаарто име Милениум...Ајде честито уште малце и без тај клуб ќе останеме
Епа да за мене значи дека тај клуб не постоо.Аба Милениум тава е исто клуб кој ќе игра пред празна сала. КК Струмица си е друго али за жал пак згаснува али пак од позитивна страна ако постоо е бар нема да се срами името кога ќе им го полнат кошот до врв.Колко шо сум информиран, клуб ке има... Ке играт главно млади деца струмичане... Клубо ваљда ке си го носе стаарто име Милениум...
Што па ти прави разлика името на клубот дали е Милениум или Струмица. И клубот пак не згаснува, знам дека мислиш на Струмица 2005 во 2008 година како прво згаснување. Но тоа е друг клуб.Епа да за мене значи дека тај клуб не постоо.Аба Милениум тава е исто клуб кој ќе игра пред празна сала. КК Струмица си е друго али за жал пак згаснува али пак од позитивна страна ако постоо е бар нема да се срами името кога ќе им го полнат кошот до врв.
Ама баш ич не е исто.Пример Кроација кога цел Загреб се бореше за Динамо Загреб или Ред Бул па навивачите си го основаа Австриа Салзбург и ред други примери да не ги редам.Не е исто и никој пат нема да биде.Што па ти прави разлика името на клубот дали е Милениум или Струмица. И клубот пак не згаснува, знам дека мислиш на Струмица 2005 во 2008 година како прво згаснување. Но тоа е друг клуб.
Од примериве можам да зебележам дека навичите го барале оригиналното име, наместо маркетинг името како префикс во клубското име. Во овој случај не е така. Ако го вратат во Милениум, ќе го вратат името на клубот кој е легален наследник на КК Струмица кога се фузираа во 2012 со другите струмички екипи (АБА Струмица, Горани Баскет итн.).Ама баш ич не е исто.Пример Кроација кога цел Загреб се бореше за Динамо Загреб или Ред Бул па навивачите си го основаа Австриа Салзбург и ред други примери да не ги редам.Не е исто и никој пат нема да биде.
КК Струмица продолжува да постои нема трте-мрте
Колко шо сум информиран, клуб ке има... Ке играт главно млади деца струмичане... Клубо ваљда ке си го носе стаарто име Милениум...КК Струмица продолжува да постои нема трте-мрте
а играчи имате ли земеноПа во Работнички го одврза .Шала на страна според она што беше прво планирано и тоа како е одврзано кесето нема да се игра со младинци туку со искусни играчи поточно најверојатно како и овие две сезони феноманлна прва петорка и слаба клупа.