- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 10
Moze i vie dogodina konecno ke ste sampioni.................Ne gubete nadezMoze dogodina ke bide podobro... ne gubete nadez...
Moze i vie dogodina konecno ke ste sampioni.................Ne gubete nadezMoze dogodina ke bide podobro... ne gubete nadez...
So via tim so go ima Feni,MZT uste tri zasiluvanja kako Jane da zeme gabe mu eМозе мозе секако...
Pa so tebe pokraj nego koj ne bi se rasipal...:smir:здраво!!! ме немаше кажејте шо има ново ке има или нема тим ??? П.С ми се расипа ком:smir:
Тим нема !здраво!!! ме немаше кажејте шо има ново ке има или нема тим ??? П.С ми се расипа ком:smir:
Јас па си реков шо му стана на тим4е:nesum:здраво!!! ме немаше кажејте шо има ново ке има или нема тим ??? П.С ми се расипа ком:smir:
И јас исто помислив, одеднаш го снема. Ама еве го Тимче се враќа на големи врати.Јас па си реков шо му стана на тим4е:nesum:
Тим4е лакше се дише:tv:
тука сум бе и вие па не се секирајте !!! шо бива а ?? нема клуб веке а ???И јас исто помислив, одеднаш го снема. Ама еве го Тимче се враќа на големи врати.
Ај да се надеваме дека така ќе бидеEve edna pozitivna vest klub ke ima kakov takov vazno ke ima.Karamanolev,Mario od ABA,Zaev mozno e i Joco i Zoki i cetiri stranci tolko od mene za sega