Фан клуб: Струмица

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
РЕПРЕЗЕНТАТИВНИОТ БЕК ОД СТРУМИЦА, ЦЕЛ НА ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ
Грнчаров кон "Градски парк"?

Близината на крајот на Струмица услови еден своевиден играчки егзодус од југот кон центарот на кошаркарските збиднувања во Македонија.

Како дел од ова нималку посакувано сценарио во средиштето на вниманието секако се и неколкутемина играчи со репрезентативно педигре.

Прв кој би можел да повлече нога е секако Тони Грнчаров. Пред с$ затоа што е еден од тројцата играчи кому ова лето му истекна договорот со Струмица. Но по последните случувања во клубот со кој ја освои првата шампионска титула во кариерата извесно е дека кариерата ќе ја продолжи на друго место.

И тоа најверојатно во главниот град.

"Жал ми е што се случува една ваква работа во клубот кој во последните неколку години значеше многу во македонската кошарка. Искрено посакував тоа да трае. За жал, не е така, па мора да одиме понатаму"- вели Грнчаров.

Каде, е следното прашање за репрезентативниот бек ?

"Извесно е дека се враќам во Скопје, но тоа не мора да значи дека нема да прифатам некоја понуда од надвор. Има заинтересирани екипи, но има и време да одлучам што и како понатаму".

Последните информации велат дека Фершпед Работнички е главниот фаворит во трката за потписот на Грнчаров?

"Кога велам дека најверојатно се враќам во Скопје сметам дека е јасно каде би можело да биде тоа. Ќе повторам, има интерес, на мене е да одлучам дали ќе ја прифатам понудата која ја имам или не. Ако одговара на моите барања, секако не би отфрлил клуб со реноме кое го има еден Фершпед Работнички"- заклучува Грнчаров.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Нешто новост има ли од таа прес конференција или нема ништо за сега кога ќе се одрже да не знае некој случајно бтв Дарко Соколов е во преговори со нас и најверојатно ќе биде следната сезона со Фени оваа информација можеби е само шпекулација останува да видиме во наредните денови поздрав.:salut:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Е ај еее сите у Фани идат, си мислаш други клубови нема, Богојо ќе идал у фени, Тасовски бил у Кавадарци, Дарко Соколов бил у преговори, до Пуповиќ имало понуди незнам ти шо.
не ме сваќи дека провоцирам, ама ного сум нервозен, а и тава ка го читам лошо ми влијаа :smir: дај оставејте нешто и на другите клубови.

а инче Богојо најверојатно у Грција ќе оде да игра.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Е ај еее сите у Фани идат, си мислаш други клубови нема, Богојо ќе идал у фени, Тасовски бил у Кавадарци, Дарко Соколов бил у преговори, до Пуповиќ имало понуди незнам ти шо.
не ме сваќи дека провоцирам, ама ного сум нервозен, а и тава ка го читам лошо ми влијаа :smir: дај оставејте нешто и на другите клубови.

а инче Богојо најверојатно у Грција ќе оде да игра.
Вака друже од мене нити си видел нити си чул за споменатите играчи освен за Тасов дека имале контакти со Фени за Дарко Соколов има интерес реков за за ПУпо за Богојо никој не спомнал од нас дека ќе дојдат во Фени а Тасов беше во Кавадарци и требаше да дојде но поради фактот што Мачка потпиша нов договор тој по втор пат одбива да потпише за нас и за тоа летна во странство.:salut:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Вака друже од мене нити си видел нити си чул за споменатите играчи освен за Тасов дека имале контакти со Фени за Дарко Соколов има интерес реков за за ПУпо за Богојо никој не спомнал од нас дека ќе дојдат во Фени а Тасов беше во Кавадарци и требаше да дојде но поради фактот што Мачка потпиша нов договор тој по втор пат одбива да потпише за нас и за тоа летна во странство.:salut:
Не велам ти, но некој други од лозарите спомнаа за другите играчи.

Ај бе нема ли информации од денешнава прес конференција? (ако се одржа де).

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Еј преги кога бех излезан го сретнах Драго помошнио тренер и така имме се .. и баш питах го за клубо и вика абе нема шанси да се распаднаме вика саа преговараме со ОКТА И ЛУКОИЛ изгледа 1 од них двујца ке ни е спонзор .. у Струмица биле Власос Влаикидис и Василис Кицулис .. та да видаме .. позз .. :toe::helou:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еј преги кога бех излезан го сретнах Драго помошнио тренер и така имме се .. и баш питах го за клубо и вика абе нема шанси да се распаднаме вика саа преговараме со ОКТА И ЛУКОИЛ изгледа 1 од них двујца ке ни е спонзор .. у Струмица биле Власос Влаикидис и Василис Кицулис .. та да видаме .. позз .. :toe::helou:
Да не знааш на кој да веруваш?
абе вчера Богојо кажа нема да се распаднаме и ништо друго.
ама тоа може и да подразбура дека тим ќе има но како соколи ?

а инче како бе спонзор после преодниот рок, а домашни играчи?

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Абе немам врска на мене така ми кажаа јас така ви пренесувам .. незнам .. сварно да незнааш на кој да веруваш .. ама ај ке видаме мош до утре ке добииме некој подетални информации позз .. :helou::helou:

Член од
2 мај 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
KE IMA PARI VO SR.DENESKA SITE DOMASNI IGRACI STO IGRAA LANI GI DOGOVORIJA.SAMO SE TREBA DA BIDE TAJNA DO PONEDELNIK NE SMEE DA IZLEGUVA VO VESNICI.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Soberite po 100 evra oti ke kazam na site.se zezam.Iskreno se nadevam ovaa igra toplo-ladno ke zavrsi so pobrgu i toa so topol kraj.Pa da prodolzi i odgodina naseto rivalstvo
Дај боже на кај топло да тргне работта, па и врело да излезе на крајта, уав добро звучи, РИВАЛСТВО. ако немате конкурент одгодина, тогаш 90% сте шампиони.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Дај боже на кај топло да тргне работта, па и врело да излезе на крајта, уав добро звучи, РИВАЛСТВО. ако немате конкурент одгодина, тогаш 90% сте шампиони.
Taman e i po nekoe nepisano pravilo kako navivac na Feni treba da sum sreken za eventualnata titula.No sto ke ti e titula ako sam si igras.Neka ima silna konkurencija i togas ako ni e vreden gazot da ja zemime i titulata.pozz

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Еј 1 месец веке струмица нема спонзори викате па викате ке најди надежда последна умира се ви е ова дај кажете стварно
НЕМА ЛИ СПОНЗОР НЕМА НИ ЕКИПА
или
НАЈДЕН Е СПОНЗОР..
или
СЕ БАРА СПОНЗОР ..
ебаго ...

Kajgana Shop

На врв Bottom