Пријателе.... јас не правдам затава шо летаа “проектили“ накај судиите а после и накај Браун оти типо се направи “амерички-нинџа“ и мајна топка накај публиката... против сум за секаква сила у спорто (освен у борилачките спортове
), ама мора да разбераш една работа: Тие 6-7 минути у 3-та четвртина имаа најлошо судење ... отепаа не ... Епа кога ке зовре публиката не се смирува лесно а тава треба да го знаат тие шо судат ...
Ај кажи оти кога не тепавте втората утакмица у првенството никој ништо не маваше - оти не тепаате поштено, не надиграјаате. Првата утакмица га гледах у Кавадарци - Струмица 4-та четвртина играја не против Фени туку против судиите (оше на Цветков и Заев да им дадаа по 5 лични грешки), Купо у Кавадарци - апла судење за фени (не гледат судиите ни чекори, вашите играчи се расправат со судии а на нашите за еден приговор - техничка), сега пак исто.... не ме заебавај, Фени спонзор на КФМ, Семинар на судии у Франкфурт - кој плаќа = Фени, у цела европа казнуват по еден натпревар и поголема парична казна а Грне и Латовиќ по 6 и по 2 натпревара - апла да се осакате Струмица за да може Фени полесно до титула ...