Vetrence
...believe in yourself! :)
- Член од
- 2 јули 2007
- Мислења
- 7.469
- Поени од реакции
- 676
Нели ти е срам бе ? ти ке ми се кажеш МАКЕДОНЕЦ?БУГАРИ БУГАРИ БУГАРИ
АДМИНИСТРАТОРИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!татари забораив да кажам
Нели ти е срам бе ? ти ке ми се кажеш МАКЕДОНЕЦ?БУГАРИ БУГАРИ БУГАРИ
АДМИНИСТРАТОРИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!татари забораив да кажам
DarkWalker ного е веројатно да славе некаде со ајдуците, он беше у првите редови.А вие сте Бугари и Бугари ќе останете. Оти DarkWalker не пише веќе на форумот? Ви го виде умот на сите колку е и избега
Ако КФМ биде реална, нас ќе не казни само парично максимум до 2.000 евра. а на Браун шо треба да му направа, ако КФМ стварно ја оцени работата како што треба, Браун нема да може да игра до крајот на финалната серија т.е два натпревари казна.
Амир и културата = Магаре и козметика, е така да знаете, некогаш можеби е фер, но вечерва ја покажа спротивната страна.
лелеле колку го замразив тоа копилето Ѓуров, еј па незнам како тој се најдува на списокот на репрезентативци, човекот има нула еј разбирате нула (0) од професионализам.
П.С тешко да не казнат со празна сала, бидејќи ако беше така, требаше уште по прекинот на натпреварот да ја испразнат салата, се сеќавам кога врешката дојде и кога велеше повеќе да не се мават шишиња зошто дури тогаш ќе има празнење. Ако вечерва победеше Фени, тоа ќе беше најнезаслужената победа во досегашните утакмици, судиите не скинаа еј... минимум имаше 10 нерегуларни одлуки.
П.П.С хехехе мерак ми е шо го зафркнавме Амир, човекот кога Фени имаше 6 разлика стана и почна да се спрема за славење на титулата. ама ништо ѕверот Латовиќ му ја уништи желбата. Има уште да се игра иако реално сте во предност, дај боже само КФМ да суди еднаш нормално во Кавадарци.
па знам,некња беше и за Кавадарци со нија бинго шо имаДарквалкер е воџа! Ако не е тој нема кој салам да ги организире Ајдуцие.
Абе ости ги они што лафат трици ! ! ! Сите после утакмица одат да слават во клубот а не како ниф дома !:cug:DarkWalker ного е веројатно да славе некаде со ајдуците, он беше у првите редови.
:ban?::ban?::classic::ban?::ban?:ПИЧИЊАААААААААА
aj ke vidime u sreda koj ke slaviАбе ости ги они што лафат трици ! ! ! Сите после утакмица одат да слават во клубот а не како ниф дома !:cug:
Е тоа е ..се надминавте себеси. Го допревте дното.ПИЧИЊАААААААААА
АААААА браос. Ако ме банират мене треба сите вас. Маркус до утре ќе има работа:ban?::ban?::classic::ban?::ban?:
sto sakas so ova da mi kazesУште малку ти останувааа... лозарчее
БУГАРИ БУГАРИ БУГАРИ
Со ова што го кажуваш. ти не си Македонец. оди засрами се некаде.татари забораив да кажам
Се повеќе се докажуваш дека немаш ни средно завршено.АААААА браос. Ако ме банират мене треба сите вас. Маркус до утре ќе има работа