Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Вашате е попаметна принцес хахахахах.... Еј Ај незамарајте си славиме победа...аут... ! 3 , 2 , 1 АУТ!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
znaes koga ke vi ja cestitam pobedata
koga na dlankata ke mi porasne kosa e togas
klosari edni vie nemate kultura be
Де бе де бе...Вие ќе зборувате за култура:tapp: Струмица за Кавадарци е Лас Вегас!!А инаку за уткамицата може да кажам само дека по она што го направија Ѓуров и Браун треба да следува некоја санкција...и еднаш засекогаш треба да се реши со судиите...Важно догодина ќе играм во БИБЛ така да....:helou:

vasko_sr

Струмичанец
Член од
2 март 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
vii ste selaci i selaci ke si ostanate a ne niie hehe too strumica *2* TITULA..

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
abe ako ne ve kaznat edno 40000 evra togas ne znam dali uste ke vikate kfe
i aj veke da prekineme so glupostite
Ако КФМ биде реална, нас ќе не казни само парично максимум до 2.000 евра. а на Браун шо треба да му направа, ако КФМ стварно ја оцени работата како што треба, Браун нема да може да игра до крајот на финалната серија т.е два натпревари казна.
Амир и културата = Магаре и козметика, е така да знаете, некогаш можеби е фер, но вечерва ја покажа спротивната страна.
лелеле колку го замразив тоа копилето Ѓуров, еј па незнам како тој се најдува на списокот на репрезентативци, човекот има нула еј разбирате нула (0) од професионализам.

П.С тешко да не казнат со празна сала, бидејќи ако беше така, требаше уште по прекинот на натпреварот да ја испразнат салата, се сеќавам кога врешката дојде и кога велеше повеќе да не се мават шишиња зошто дури тогаш ќе има празнење. Ако вечерва победеше Фени, тоа ќе беше најнезаслужената победа во досегашните утакмици, судиите не скинаа еј... минимум имаше 10 нерегуларни одлуки.

П.П.С хехехе мерак ми е шо го зафркнавме Амир, човекот кога Фени имаше 6 разлика стана и почна да се спрема за славење на титулата. ама ништо ѕверот Латовиќ му ја уништи желбата. Има уште да се игра иако реално сте во предност, дај боже само КФМ да суди еднаш нормално во Кавадарци.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Е знам дека ќе идат ајдуци у среда и знајте дека мамави ќе а ебат(и тоа обичната публика)

rider

Интераш
Член од
21 мај 2008
Мислења
158
Поени од реакции
3
Pa nema ni da slavat Titula oni!!! nemat faci za da slavat titula oni se edni prosti isposerani seljaci... da vi ebam orelite

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Едно шише упатено кон судија, и дожд од шишиња мислам дека не е исто. Или ај ти каа попаметен кажи ми.:toe:
Кај во тоа шо го цитираш гледаш дека спомнувам за шишињата, велам дека победата не е сељачка.
а тоа да не е исто едно шише и канонада од шишиња, ама не верувам дека и вашата публика ќе останеше мирна по тоа што се случи, по тоа што го виде 77% од гледачите во салата. добиваш погрешно мислење заради тоа што си го гледал на МТВ. требаше да бидеш овде па да коментираме.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Ноќеска, нек ме разбие
Црно тиквешко, црно тиквешко
Кој не сакал, тој не знае
што е најтешко