Фан клуб: Струмица

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
e sega duri ke vidite koj se selaci,luzeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Se vide koj se najgolemi picki...Sram da vi e.Ke ja videte sega i BIBL i se pod spisok.Bev celo vreme realen no vie definitivno ste najgolemi picki.Se kladam deka ke vi se raspadne klubot posle ova.Ke si zaminat site.pozz i neka ni e cestita titulataaaaaaaaaaaaaaaaa.

FENI
FENI Champion......FENI FENI FENI FENI FENI FENI

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
срамота е бе човеци. некња ајдуци кај нас у штабот,ај се поздравиме да не се караме ама сеа сами го сакате. одгодина кога ќе дојдите кај нас(ако постоите)ќе бидите убаво пречекани

Член од
4 март 2008
Мислења
123
Поени од реакции
0
hahahaha ja koa vikav deka se zanikaden oni... vi ne veruvate... koa vi vikav deka se oni luzeri ne veruvate... :uvo: a ce prodolze li prenosot????
WE ARE THE CHAMPIONS

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Глупаците,селјаците,пичките итн. итн. моментално се наоѓаат во соблекувалните на Парк
:bip::bip::bip:

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
ke vidite sega duri bibl;sega kako sto kadie a gi narece selaci kosarkarite na feni,sega on e bricena picki,sega so sakam da a prifanat pobedata za feni i ek vi gi vidam facite na parketot:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Ајде нека ни е честита титулата

Член од
4 март 2008
Мислења
123
Поени од реакции
0
neka ni se mnozat titulite :pehar::pehar::pehar::bravo::bravo::bravo::eek:lee::eek:lee::eek:lee::aplauz::aplauz::aplauz:

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
sepak cestita tutula,neka ni se mnozat,a strumica so k**** vo racete

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Mrs...Luzeri gubitnici.Neznam koj zbor da go upotrebam.Sea mi e krivo so feni ke nastrada vo bibl zaradi ovie pi*kite od strumica

Член од
4 март 2008
Мислења
123
Поени од реакции
0
aj neka se mnozat titulite :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::pos2::pos2::pos2: :baeh::baeh::baeh::eek:lee::bravo::pos::pehar::pehar: :pehar:

P.S. We are the CHAMPIONS

Kajgana Shop

На врв Bottom