- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
Само да се надеваме оти судиите нема да не клецат как шо беше до сега.....Оти можам да рипнам и да утепам некој
Само да се надеваме оти судиите нема да не клецат как шо беше до сега.....Оти можам да рипнам и да утепам некој
Ми незнам ќе видам как ќе е иде ми се ногоКако шо знам јас ќе се наполне како на купот некои 180 души, значи некои 3 автобуси.
Иначе ти ќе идаш ли ?
Нели немаше да доаѓаат гостински навивачи или тоа важеше само за со МЗТ можно пак кај нас полицијата да не се нафати да ве обезбедува ако тоа не бидне ништо од гостувањето.:smir:Како шо знам јас ќе се наполне како на купот некои 180 души, значи некои 3 автобуси.
Иначе ти ќе идаш ли ?
Se nadevame deka ke ni bide dozvoleno da dojdeme, zatoa sto sega ako ne ni dozvolat da dojdeme pa i vie da ne se nadevate deka ke dojdete vo sr.Нели немаше да доаѓаат гостински навивачи или тоа важеше само за со МЗТ можно пак кај нас полицијата да не се нафати да ве обезбедува ако тоа не бидне ништо од гостувањето.:smir:
нЕ ОТИ гледам се договарате дека ќе имало околу 2 автобуси воа ноа а уште не е сигурно гостувањето и за тоа некако ми дојде чудно и за тоа прашав.:salut:Se nadevame deka ke ni bide dozvoleno da dojdeme, zatoa sto sega ako ne ni dozvolat da dojdeme pa i vie da ne se nadevate deka ke dojdete vo sr.
Ок твојата желба ќе биде исполнетаMameto vase. Gledajte samo pak udrejte na nekoj, pa ke vidate na Gocevski tuka noso ke mu skapam
........ako ti napravat dzandarite nesto ubavo ke mu se zablagodaris na gocevski za prvata(i poslednaMameto vase. Gledajte samo pak udrejte na nekoj, pa ke vidate na Gocevski tuka noso ke mu skapam
Да...но и уште една работа, која со маркус ја дискутиравме:Ај малку покасно пишувам, ама и јас да кажам коментар за натпреварот. Слаба Игра на Струмица (реално), очекував многу повеќе, кога дојдовме до 14 разлика си реков готово е нашите почнаа да ги плескат и дека ке ја одржуват таа разлика, а ние за 2-3 минути ја изгубивме. Сепак МЗТ да имаше уште еден квалитетен кошаркар верувам дека ќе не победеа. МЗТ не успеа да ги искористи нашити грешки. Важно ТАСОВСКИ Е ЗАКОН еј човече.
Ај бидна шо бидна, поминавме како поминавме, и сега одиме на финале, ај Господ нека ни е на помош и да ја освоиме и втората титула.