Фан клуб: Струмица

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Само да се надеваме оти судиите нема да не клецат как шо беше до сега.....Оти можам да рипнам и да утепам некој

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Колко автобуса ке се оде у вторник??

V

Viktoranius

Гостин
Како шо знам јас ќе се наполне како на купот некои 180 души, значи некои 3 автобуси.

Иначе ти ќе идаш ли ?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Како шо знам јас ќе се наполне како на купот некои 180 души, значи некои 3 автобуси.

Иначе ти ќе идаш ли ?
Ми незнам ќе видам как ќе е иде ми се ного :)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29

Иначе ти ќе идаш ли ?
Нели немаше да доаѓаат гостински навивачи или тоа важеше само за со МЗТ можно пак кај нас полицијата да не се нафати да ве обезбедува ако тоа не бидне ништо од гостувањето.:smir:

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
Нели немаше да доаѓаат гостински навивачи или тоа важеше само за со МЗТ можно пак кај нас полицијата да не се нафати да ве обезбедува ако тоа не бидне ништо од гостувањето.:smir:
Se nadevame deka ke ni bide dozvoleno da dojdeme, zatoa sto sega ako ne ni dozvolat da dojdeme pa i vie da ne se nadevate deka ke dojdete vo sr.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Se nadevame deka ke ni bide dozvoleno da dojdeme, zatoa sto sega ako ne ni dozvolat da dojdeme pa i vie da ne se nadevate deka ke dojdete vo sr.
нЕ ОТИ гледам се договарате дека ќе имало околу 2 автобуси воа ноа а уште не е сигурно гостувањето и за тоа некако ми дојде чудно и за тоа прашав.:salut:

V

Viktoranius

Гостин
Па ако дозволат да дојдаме организирано ќе дојдаме 2-3 автобуси, ако не поединци секак идаме 20 тина души да напрааме галама, хаха.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Mameto vase. Gledajte samo pak udrejte na nekoj, pa ke vidate na Gocevski tuka noso ke mu skapam

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Mameto vase. Gledajte samo pak udrejte na nekoj, pa ke vidate na Gocevski tuka noso ke mu skapam
Ок твојата желба ќе биде исполнета:pos::pos: инаку што че капиш на Гоцевски и онака му е крив носот како на шпакла бтв ако бидете мирни не ве маваме ако не по дупот ќе го кркате пак:pos::pos: мала шала не се пали одма.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ај малку покасно пишувам, ама и јас да кажам коментар за натпреварот. Слаба Игра на Струмица (реално), очекував многу повеќе, кога дојдовме до 14 разлика си реков готово е нашите почнаа да ги плескат и дека ке ја одржуват таа разлика, а ние за 2-3 минути ја изгубивме. Сепак МЗТ да имаше уште еден квалитетен кошаркар верувам дека ќе не победеа. МЗТ не успеа да ги искористи нашити грешки. Важно ТАСОВСКИ Е ЗАКОН еј човече.
Ај бидна шо бидна, поминавме како поминавме, и сега одиме на финале, ај Господ нека ни е на помош и да ја освоиме и втората титула.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ај малку покасно пишувам, ама и јас да кажам коментар за натпреварот. Слаба Игра на Струмица (реално), очекував многу повеќе, кога дојдовме до 14 разлика си реков готово е нашите почнаа да ги плескат и дека ке ја одржуват таа разлика, а ние за 2-3 минути ја изгубивме. Сепак МЗТ да имаше уште еден квалитетен кошаркар верувам дека ќе не победеа. МЗТ не успеа да ги искористи нашити грешки. Важно ТАСОВСКИ Е ЗАКОН еј човече.
Ај бидна шо бидна, поминавме како поминавме, и сега одиме на финале, ај Господ нека ни е на помош и да ја освоиме и втората титула.
Да...но и уште една работа, која со маркус ја дискутиравме:
Играчите кои беа во сенка, почнуваат да играат како што треба, на високо ниво, како Бошњак на пр. А тоа е многу важно!

V

Viktoranius

Гостин
Бошњак е ЅВЕР одкога презеде Кадија, се гледе дека се разбираат, а плус тоа се работеле заедно и пред да дојдат тука. Само да не претере Кадија да го форсире или преценува многу пред другите играчи па .......

Kajgana Shop

На врв Bottom