Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
не бев во струмица неможев да ја гледам утакмицата но можам да кажам 20 и кусур коша разлика не е неферска победа. Јане не ви играл 2 полувреме? па шо го е*** јане јас? ние како игравме без пуповиќ со фершпед па ништо не кажавме? ама ако беше тој јане шо го правате толко јак оти без него не сте можеле да тепате немаше да има само 1 поен на полувреме!!!!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ОД кај ги прочита казните?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Томчо Димишковски..комесарот во КФМ..Овие казни е сеуште неофицијални..но гледајќи ја играта на МЗТ за да даојдат до финале на маса...мислам дека утре ќе бидат и официјални..Потоа имаме место за жалба..па натпревар во среда..

Заборавив на напишам ова е врз основа на жалбата на МЗТ..уште не е сослушана нашата страна..

V

Viktoranius

Гостин
Ај да ги постирам и овде казните...
1 ГОДИНА НЕИГРАЊЕ ЗА ГРНЕ..
4 НАТПРЕВАРИ ЗА ЛАТОВИЌ ПЛУС 10.000 ДЕНАРИ...
СЛЕДАНИОТ НАТПРЕВАР ЌЕ СЕ ИГРА ВО СРЕДА...
ВАЖИ ПОСТИГНАТИОТ РЕЗУЛТАТ ОД ПРВИОТ НАТПРЕВАР...

Ебати КФМ ебати сакат да ни ебат мамата, значи Латович нема да игра 2 утакмици од финалето значи у курац отиде се ..........

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ок фала.. кога ке има официјални соопшти ги ако можеш

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ова нема да го премолчам..мора да се знаат сите прљави игри во ова наша кошаркарска лига....ќе видиме како ќе се одвиваат работите овие денови..
Викторианус..полека бе чувек..ќе ти ги бришам постовите ако продолжеш со тај однос..

V

Viktoranius

Гостин
Ова нема да го премолчам..мора да се знаат сите прљави игри во ова наша кошаркарска лига....ќе видиме како ќе се одвиваат работите овие денови..
Викторианус..полека бе чувек..ќе ти ги бришам постовите ако продолжеш со тај однос..
Ок се занесов......

А што мислиш од каде се излезени сите тие прлави игри што се дешават баш на Струмица ? Се сеќаваш ли кога Латович исто така беше суспендиран 4 натпревари и молам ти се тоа се случи баш на натпреварот со КАРПОШ СОКОЛИ.
Дефинитивно некој во КФМ има нешто против Струмица, мислам дека знаете на кој мислам, и оваа сезона се ни суспендират играчи.
Ако е финтата да се купи титула нека си ја платат господата од Кавадарци, и да не се мачиме да играме цела сезона.

Во добриот дух нека победи најдобриот ( жити мене )

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ти кажа маркус неофицијални ! нашата страна нее изјаснана

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ок се занесов......

А што мислиш од каде се излезени сите тие прлави игри што се дешават баш на Струмица ? Се сеќаваш ли кога Латович исто така беше суспендиран 4 натпревари и молам ти се тоа се случи баш на натпреварот со КАРПОШ СОКОЛИ.
Дефинитивно некој во КФМ има нешто против Струмица, мислам дека знаете на кој мислам, и оваа сезона се ни суспендират играчи.
Ако е финтата да се купи титула нека си ја платат господата од Кавадарци, и да не се мачиме да играме цела сезона.

Во добриот дух нека победи најдобриот ( жити мене )
Пуповиќ беше казнет..ова ќе му биде сефте на Латовиќ...Што се оденсува игрите на масa не се од сега..зависи кој преовладува во КФМ...Струмица за жал не стои добро таму..за разлика од Фени и Работнички..
МЗТ..има поголеми амбиции, ама моментално се со слаб играчки кадар..така да ова им е единстена шанса..

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ајде новости..Димишковски ја има повлечено одлуката..бурлески..Почна пазарењето во КФМ.Официјалниот став ќе го има на сајтот на КФМ

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
luge ako ne igraat latovic i grne i ako feni ne go pomine fersped moze da ima neocekuvan pobednik vo finaleto:uvo::tapp:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
luge ako ne igraat latovic i grne i ako feni ne go pomine fersped moze da ima neocekuvan pobednik vo finaleto:uvo::tapp:
Море што ви е вас неамло да победат Фени и Струмица ај молим те немај мака утре Фершпед нема да ја повтори истата игра како во Кавадарци а за Струмица мислам дека Грне што си посеа тоа си ожнеа цела сезона се влечеше така имаше неколку инциденти зад неговото име кои беа скриени како боксот што му го удри на Бошко Јововиќ во Кавадарци и потоа за купот удри невина жена од публиката со шише и мислам дека треба да му го дотераат умот малку што се замислува тој кој неможе сега да го изваде дедо му па затоа нека игра уличен баскет со децата од маало.А за Латовиќ мислам дека е гревота за Мак Баскетот тој мислам дека е еден од 5 најдобри кошаркари во нашата лига но ако бил крив нека го казнат усвари што барале во туѓата соблекувална да решаваат проблеми со некој си сунетисан к*р џабе е сега се ако ги суспендираат како што наведовте мислам дека тешко титула оваа година.:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ajde neka mi go jadat kuro site i DIMOSKOVSKI i site,kaznata e povlecena kaznata za KK Strumica e 5.000 iladi evra.Ama jas ne znam,neli Marcus?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Јас знам бе Христов..:vozbud: Се шегувам..знаат повеќе луѓе.. меѓу кои и ти..само овие информации во друга прилика не би ги напишал на форумот..ама бев изреволтиран...Сепак се надевам дека целата ситуација ќе финишира позитивно за Струмица
Новите казни се:
6 натпревари за Грне
2 натпревари за Латовиќ..
Aкo успееме да извлечеме нешто и во жалбената постапака..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас знам бе Христов..:vozbud: Се шегувам..знаат повеќе луѓе..меѓу кои и ти..само овие информации во друга прилика не би ги напишал на форумот..ама бев изреволтиран...Сепак се надевам дека целата ситуација ќе финишира позитивно за Струмица
Новите казни се:
6 натпревари за Грне
2 натпревари за Латовиќ..
na mene mi kazaa deka ke nema kazni za igracite ama ke ima 5.000 evra kazna.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom