Фан клуб: Струмица

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Изгубивме и покрај тоа што бевме подобри тоа е факт.....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Оптимист сум дека ќе ја земеме титулата оваа година,мислам дека Струмица има подобар тим од Фени,верувам во нашиот клуб,знам дека можеме да ја освоиме титулата!:yea:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Јас го заборавив овој договор :pos2::pos2::pos2:...Не сакам ништо да провоцирам со ова, само те потсетуам, и ај ке те поштедам не барам ништо од ова...
Тоа де и јас сеа еве ми текнуе нема ништо простување само колку за потесетување една титула имаме во џеб а и другата ни се насмевнува не викам дека ќе земеме титула но мислам дека патот до финалето ни полесен нас отколку вас Амак или МЗТ две доста заебани екипи а и со двете немате предност мислам а ние и против Фершпед и со Пелистер имаме предност и така заебана е работата.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Тоа де и јас сеа еве ми текнуе нема ништо простување само колку за потесетување една титула имаме во џеб а и другата ни се насмевнува не викам дека ќе земеме титула но мислам дека патот до финалето ни полесен нас отколку вас Амак или МЗТ две доста заебани екипи а и со двете немате предност мислам а ние и против Фершпед и со Пелистер имаме предност и така заебана е работата.
Има уште да се игра,не е ништо готово:nenene: !!!Вие имате предност тоа е факт,ама и ние си имаме сови адути,така да:toe:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Не си морал да ги постираш двојките за полуфинале и четвртфинале глеаш колку глупо излегоа а и нема потреба ги знаеме а и на страната на КФМ ги има.:smir:

znam oti izlezee glupo:toe: abe mos nekoj ne gi znaa :pos::pos:

V

Viktoranius

Гостин
Добро ајде ме исплукавте и толку крај, престанувам да пишам на форумот, ама само на подфорум кошарка нема да пишам.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ajde we tama edna nedela ne pisi , posle pak, so do krajo na sezonata nema da pisas ,

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Дефинитивно, имаме шанса за титула, со еден „брејк“.
Очигледно е дека нашите не се кондиционо подготвени како што треба, наследство од Давитков, но што е, тука е...
Ако не се лажам, има 15 дена до почетокот на нашата серија во полуфиналето.
Сосема доволен период многу нешта да станат појасни во екипата, и да се искристализираат некои состојби.
Богами, и да се поработи на тоа издржливоста.
А, башка, психолошкиот товар е на страната на ФЕНИ.
Квалитетот на играчкиот кадар е на наша страна.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Имате шанса за титула секако, шансите не ви се ни 5% изгубени, 1-0 не е ништо, се игра до 4, една победа одма се би сменила, ќе биде многу неизвесно, секако ако стигнеме до финале

Kajgana Shop

На врв Bottom