Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Aбе минатата утакмица од нервоза ја сокршив целата клупа... Море да пише оди си Скопски педер а шо мајмун не е од Прилеп да го ебам ...
И ке си отиде Грне хехехех, а не дека ке остане догодина и ако не напишетеAбе минатата утакмица од нервоза ја сокршив целата клупа... Море да пише оди си Скопски педер а шо мајмун не е од Прилеп да го ебам ...
Drugar vo kfm ne se krivi nisto ednostavno takvi se pravilata natprevarot mozese da se odlozi samo ako saka Fersped a bidejci na Fersped mu odgovara ovoj tek na nastanite nekat da go odlozot natprevarot i toa e toa :smir:neka izumrat vo kfm site da im ebam majkata vo pickata
:pos2::pos2::pos2::pos2: Кој ве лаже??? Дедому е тука газда на клубот а он ќе си оди :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:И ке си отиде Грне хехехех, а не дека ке остане догодина и ако не напишете
Охохохо, ако сака и татко му нека е газда, Грне има кажано на неговиет блиски луѓе дека сака да биде со детето и дека сака детето да му расте во Скопје, што би значело тоа? А, демонче?:pos2::pos2::pos2::pos2: Кој ве лаже??? Дедому е тука газда на клубот а он ќе си оди :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
На кладба од 10000 евра???? Сакаш ли ... Ќе оде он да живее во тоа село ... Имајќи у струмица у Палата да живее тука ќе иде у тоа село таму ...... Можеби таму ќе живее ама у струмица ќе ИГРА ...Охохохо, ако сака и татко му нека е газда, Грне има кажано на неговиет блиски луѓе дека сака да биде со детето и дека сака детето да му расте во Скопје, што би значело тоа? А, демонче?
a u 1000000 sakas ??????На кладба од 10000 евра???? Сакаш ли ... Ќе оде он да живее во тоа село ... Имајќи у струмица у Палата да живее тука ќе иде у тоа село таму ...... Можеби таму ќе живее ама у струмица ќе ИГРА ...
To4no e toa za Grne deka planira letoto da zamine vo drug klub , a isto taka i Bogoev licno mi ima kazeno na mene deka slednava sezona najverojatno ke si zamine i toj, imal vo plan da odi nadvor da igra nekade.Taka da 99,9% Bogoev i Grne slednata sezona nema da igraat za Strumica.:pos2::pos2::pos2::pos2: Кој ве лаже??? Дедому е тука газда на клубот а он ќе си оди :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
za bogoev neznam ama za grne znam 100% posto on sakase uste od lani da si ide , ama ostana posto dogovorot mu bil ako strumica zeme titula da igra uste edna godina. i mene licno mi kaza ne ocekuvav da zeme strumica sampionska koga go potpisuvav dogovorot i zaradi toa i se sloziv da potpisam takov dogovor i sega ke moram uste edna da igram za nivTo4no e toa za Grne deka planira letoto da zamine vo drug klub , a isto taka i Bogoev licno mi ima kazeno na mene deka slednava sezona najverojatno ke si zamine i toj, imal vo plan da odi nadvor da igra nekade.Taka da 99,9% Bogoev i Grne slednata sezona nema da igraat za Strumica.