Фан клуб: Роџер Федерер

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Федерер е најдобар тенисер во моментов, игра најдобар тенис, но многу брзо ќе почне да паѓа. Мислам дека следнава сезона нема да има некои поголеми успеси.

Член од
15 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Е, здра’ о..
Вака гледав што пишувате.. Браво :)
Се знае, Федерер Е, БЕШЕ и ќе си ОСТАНЕ прв.

Следен турнир е во Дубаи од 23ти.. Што би се рекло наредната недела..
Очекуваме добар резултат како и претходниве годинава..
Единствено што ми е „прпа“ да не е паднат психички после финалево..

.. е ај чао :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Хед-шотот на Федерер

-Иако мајсторијава се случи пред околу две недели, не смее да остане незабележано и во нашиот дел за најинтересни видеа. Ова се вика игра со глава. Хедерер смечува! :)

п.с мора да се види ова, играње на федерер со глава :pos:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кој турнир е следен сега?

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Federer igra i se cuvstvuva odlicno, po 6 nedelnata pauza veli deka e maksimalno spremen za nov duel so Nadal, i objavi deka ceka novorodence so svojata dolgogodisna partnerka :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.733
Поени од реакции
22.728
[zEUs];2228834 напиша:
Хед-шотот на Федерер

-Иако мајсторијава се случи пред околу две недели, не смее да остане незабележано и во нашиот дел за најинтересни видеа. Ова се вика игра со глава. Хедерер смечува! :)

п.с мора да се види ова, играње на федерер со глава :pos:

Како ја закуца .... Браво..

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Ajmo Rogeeeer sledna precka Djokovic koj spred mene treba lesno da bide preslusan , bidejki Novak ima problemi so klimata i disenjeto i ne mu odi vo prilog sto se igra vo denvnata programa, Nadal hahahahahahah taka ti treba klet indijanecu da vidis dali sekogas ke imas sreka....Ajmo Rogeeeeer

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ajmo Rogeeeer sledna precka Djokovic koj spred mene treba lesno da bide preslusan , bidejki Novak ima problemi so klimata i disenjeto i ne mu odi vo prilog sto se igra vo denvnata programa, Nadal hahahahahahah taka ti treba klet indijanecu da vidis dali sekogas ke imas sreka....Ajmo Rogeeeeer
за жал твоја Џоковиќ го победи Федерер 2-1 во сетови :vozbud::vozbud:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
И Федерер го искрши рекетот :pos2:

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Tocno za zal da :( zagubi Roger ne e kraj na svetot odi ponatamu, Nole mozebi go igra turnirot na karierata, i plus od 46 neiznudeni greski na Roger normalno e da se pobedi, sto e tuka e Roger poleka no sigurno go gubi ritamot so drugite :(:( za zal povtorno padna na ispit na psiholoskata prednost, povtorno bese taaa so mu napravi problemi po 5-1 vo prviot set, se se srusi se trgna naopaku, slobodno mozam da kazam najslabi dva seta vo istorijata na Federer na tvrda podloga

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
И Федерер го искрши рекетот :pos2:
Одамна нема скршено рекет. (Добро утро за тие што мислат дека Федерер секогаш бил смирен. Како јуниор тој беше еден од најнервозните тенисери. Кршење рекети, расправање и што уште не, може да побарате клипови кога бил помлад и да се уверите)

Првите 3 светски тенисери разочараа на турниров.
Надал цело време се мачеше, ако не загубеше од Дел Потро, следната сигурно ја губеше.
Федерер никогаш полошо не изиграл.
Нешто подобро не игра ни Ѓоковиќ, среќа за него што Федерер имаше толку многу грешки. Според играта досега, мислам дека Ѓоковиќ нема шанси против Maреј.

Kajgana Shop

На врв Bottom