Фан клуб: Роџер Федерер

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Da, da vo 10:30 e finaleto:smir:...inace murray ne igra nesto posebno, isto kako na ostanatite turniri samo so pomalce neiznudeni gresi:toe:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.762
Поени од реакции
18.519

Иако е веќе стар меч, морам да го споделам. Што му се случи на содерлинг, вакво газење немам гледано одамна!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Da, da vo 10:30 e finaleto:smir:...inace murray ne igra nesto posebno, isto kako na ostanatite turniri samo so pomalce neiznudeni gresi:toe:
И без загубен сет... Треба нешто посебно да игра ?

И не беше Роџер на ниво.... Иако од него очекувам да се врати онаму каде што припаѓа....

Едит: Повторно се враќа на второ место на АТП листата

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И без загубен сет... Треба нешто посебно да игра ?

И не беше Роџер на ниво.... Иако од него очекувам да се врати онаму каде што припаѓа....

Едит: Повторно се враќа на второ место на АТП листата

Овој турнир требаше да го освои да го е**м...Башка убедлива победа на Мареј...:tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Федерер лесно се пласира во полуфиналето во Лондон со скор од 3-0 без ни еден изгубен сет. Следен противник би сакал да му биде Joke-ovic

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Многу јака маичка извади за турниров у Лондон, перфектна!

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мене оваа комбинација премногу ми се допаѓа, штом не сум искоментирал до сеа очигледно е дека не сум бил импресиониран нешто особено, али црвенава сеа е врв..:smir:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.762
Поени од реакции
18.519
Мене оваа комбинација премногу ми се допаѓа, штом не сум искоментирал до сеа очигледно е дека не сум бил импресиониран нешто особено, али црвенава сеа е врв..:smir:
Сината?

Плавата на US.Open?

Црниот комплет? = класика :)

P

PewDiePie

Гостин
И сеуште беззи губен сет си гази Роже,денес ќе биде најтешкиот испит и верувам најубавиот меч кој ќе го добие против рафа.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тооо мајсторе...ај уште еден ас...:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom