Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
фановите на циганслона треба да бидат презадоволни од одлуките на ел класико,прво требаш да му даде уште еден жолт на тоа психопатот алвес па така дечкото да не игра и во купот(ама тоа е циганслона они мораат да имаат 10 играчи),требаше и скромниот,добриот,невиниот меси да добие жолт картон така да и он немаше да игра денес,ама сепак не се исти правилата за двата тима нели,да го спомнам и иниеста кој се чистеше од жолти картони во ЛШ,а казна?мурињо и рамос ќе ги убиеа зашто напраиле така.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Беше суспендиран Иниеста на едниот натпревар со Шахтјор, ако не си информиран не дроби безвеза. Исто и како вашите играчи што беа казнети по 1 натпревар, таков треба да биде правилникот и за Иниеста.

Извинете шо ви тролам по фан клубот, најмалце тоа сакам да го правам, ама кога ќе видам некој таков пост што е пишуван само за инает неможам а да не вратам.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Real Madrid CF-Mk

Мурињо:Нема да кажам ништо освен она што е тука.Никогаш нема фаворит во финале.И двата тима имаат можности за победа.Се надевам ќе уживаме во играта и дека се ќе заврши без инциденти.Ова се обични зборови пред финале,но јас им верувам нив.Имам играно многу финалиња со тим кој изгледал посилно од мојот,но секогаш тоа го избалансирував.Тоа е нормално за едно финале.Ова е мое прво финале со Мадрид,но јас сум опуштен.Имам искуство во вакви утакмици,па затоа сум смирен.Нашата доверба доаѓа од нашата желба да успееме во освојување на титули.Ако победиме,супер.Ако не,ќе продолжиме натака.Ние планираме да напаѓаме и да се обидуваме да постигнеме гол кога тоа е можно,што значи дека целиот тим мора да биде постојано активен.Јас сум 100% посветен на мојата работа,и верувам дека Перез затоа и ме повика тука.Има и такви на кои моите одлуки не им се допаѓаат,но јас сум тренер и јас треба да донесувам одлуки.Нема потреба да се мотивираат играчите.Ние сакаме да победиме.Сите сме свесни за историјата на Реал Мадрид,па победа е она што се очекува вечерва а моја работа е да ја донесам.Оваа утакмица немам никаква врска со она што се случи во Сабота.Никогаш не можеш да знаеш по кој пат ќе зачекори една утакмица.Ќе треба да внимаваме и да гледаме како ќе се развиваат нештата.Кој ќе игра за Барселона,кој нема да игра-тоа не е наш проблем.Ние одлучивме вчера што со нашиот тим....

A

apidrone

Гостин
Беше суспендиран Иниеста на едниот натпревар со Шахтјор, ако не си информиран не дроби безвеза. Исто и како вашите играчи што беа казнети по 1 натпревар, таков треба да биде правилникот и за Иниеста.

Извинете шо ви тролам по фан клубот, најмалце тоа сакам да го правам, ама кога ќе видам некој таков пост што е пишуван само за инает неможам а да не вратам.
Нашите играчи беа и парично казнети.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

другпат не тролај

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
^^^ Беа парично казнети бидејки беше преочигледно. Малце фалеше Мурињо и курир да прати да им пренесе да направат жолти. Али тоа е небитен детал, паричните казни баш и не се некои казни за нив. :) Поентата ми беше дека односот на казните беше ист, и на Реал и на Барса фудбалерите паузираа само по 1 натпревар, а не како што сакат сега на Иниеста плус уште еден да му додадат.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Здраво, дали некој ќе може да ми прати во порака линк кај шо ќе можам да го гледам Финалето на Купот Online.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Океј момци. Stop there.
^^^ Беа парично казнети бидејки беше преочигледно. Малце фалеше Мурињо и курир да прати да им пренесе да направат жолти. Али тоа е небитен детал, паричните казни баш и не се некои казни за нив. :) Поентата ми беше дека односот на казните беше ист, и на Реал и на Барса фудбалерите паузираа само по 1 натпревар, а не како што сакат сега на Иниеста плус уште еден да му додадат.
И за тебе е пожелно.... ај сеа ти кажи ни шо напраи со ливчето од 10.000 верувам и Dr.Chase е многу пољубопитен од мене :) ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Многу повеќе навивачи на Реал има во Валенсија, кога стигнале нашите играчи биле поздравени со громогласен аплауз, а кога стигнал автобусот на Барса не било баш така. Сите навивачи на Реал кои имаат карта на Местаља, со собе си понеле шишенце со вода наполнета од фонтаната од Cibeles. Интересно исто така е што навивачите фантастично го дочекале Флорентино при влегувањето во хотелот, човекот не можел да помине затоа што многу му досадувале за фотографии и автограми, стварно чудно е за мене како така фино го примиле, сите викале "Флорентино, Флорентино", веројатно тоа значи дека тие навивачи се задоволни од овој Реал. За очекување исто така е дека групата од морони која се наоѓа на Местаља ќе ја исвиркува химната на Шпанија.

Одиме сите:

The Special One !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Многу повеќе навивачи на Реал има во Валенсија, кога стигнале нашите играчи биле поздравени со громогласен аплауз, а кога стигнал автобусот на Барса не било баш така. Сите навивачи на Реал кои имаат карта на Местаља, со собе си понеле шишенце со вода наполнета од фонтаната од Cibeles. Интересно исто така е што навивачите фантастично го дочекале Флорентино при влегувањето во хотелот, човекот не можел да помине затоа што многу му досадувале за фотографии и автограми, стварно чудно е за мене како така фино го примиле, сите викале "Флорентино, Флорентино", веројатно тоа значи дека тие навивачи се задоволни од овој Реал. За очекување исто така е дека групата од морони која се наоѓа на Местаља ќе ја исвиркува химната на Шпанија.

Одиме сите:

!
Да, затоа фановите на Реал со себе ќе носат шпански знамиња или шалови.

На Местаља патуваат СИТЕ играчи (да да и Педро Леон :pos:)... плус младинците кои настапиле во купот (незнам кои се точно).

Али, тоа не е важно, колку што е важно ОВА: Drenthe: " tonight will be white, and I will go to valencia to support the team... :pos: :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Хаха... така се загрева атмосвера. Момци ја се одјавувам овде се надевам позитивно расположен кога ке се вратам дома. Нека ни е Бог и среќата на помош. Hala Madrid

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom