Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
хаха голот на Рамос ЧИСТ офсајд, иначе Мата и Негредо кои играчишта се, да бевме барем малку попаметни еден да задржевме, Негредо у која форма е годинава ќе дае колку Бенз и Хигу заедно ко што ми изгледа

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Овај Ензо ќе биде играч. Едноставно , гените му се премногу добри да не е :P

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028

Лос Бабунски… Македонците кои играат во младинските школи на Real Madrid и Barcelona… синови на поранешен македонски фудбалер Бобан Бабунски кој освен во Македонија играл и во Бугарија, Јапонија, Германија, Грција и Шпанија (Logroñés и Lleida) и кој на крајот од кариерата решил да остане во Шпанија во Castelldefels, близу Барселона... Бобан сега е селектор на МК репрезентацијата У17 и помошник на Toshack... а неговите ‘мали‘, Давид (1994) и Дориан (1996) родени во Скопје, почнаа ‘посериозно‘ да тренираат фудбал во Escuela del Barcelona, потоа поминале по некоја година и во Gramenet (Давид) и Cornellá (Дориан), за сега поголемиот да игра за BCN Juvenil A, a помалиот за RM Cadete A... браќава се сакаат ептен, си помагаат и многу си недостигаат бидејќи сега едниот живее во Барселона, а другиот во Мадрид... и кој знае судбината каде, кога и како ќе ги спои на терен... и Македонците и Шпанците ќе имаат можност да ги повикаат за во националните тимови, бидејќи секако нема да ја пропуштат шансата за двојно државјанство...
(Marca, 07.09.11)
што позиции играат??? не ми оди шпанскиов!! :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Каква пичка овој Бисквитс, се закача и бега одма, ебати играчот. За среќа негова на ова случка беше Рамос да исчисти терен:pos:, бидејќи овој 6-ката од Чиле ќе му ебеше матер.
Незнам играч под име Бисквитс, а каде го виде Бускетс да бега ЖИТИ СЕ ?????
--- надополнето: Sep 7, 2011 3:22 PM ---
„Нашиов“ е шпиц, а Давид е офанзивен играч за врска мислам, ќе кажат каталонциве поточно. :)
Токму така ....

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Здраво дечки. Да прашам дали некој ќе оди на Динамо Загреб - Реал Мадрид ... и ако оди дали има нешто организиран превоз за до таму ? Пошто јас имам обезбедено карти само ми треба превоз.. позд.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
^Јас ќе одам, но не живеам во Македонија, така да незнам таму кој, како и дали организира.

A

apidrone

Гостин
Вечер се познати по такви „оригинални“ наслови, ко на пример после супер купот имаше наслов: Мурињо ја потврди теоријата на Дарвин.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Меѓу другото ова е еден од насловите на дневниот весник Вечер, во денешниот број ....

Фудбалерите на Реал ги клецкаат најсексапилните жени :pos:
Кај вас само Пике нешто паметно работи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom