Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Прво незнам по што ти заклучи дека е наметнување ?
Тоа беа предлози ништо повеќе а само со еден предлог никогаш нема да бидат задоволни сите па дадете вие предлози немора од вас да биде правено или да пишува Реал Мадрид дадете пример од други маици од таков тип и ќе се одбере една
Не ме сфаќај погрешно. Се се супер, од идеа, па до вашите и твоите предлози...сакам и реализацијата да биде супер. Немам ништо против, баш спротивно. Но реков да се даде повеќе време и простор, да не се избрзува...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ЛОАДИНГ-реакција на вамосреал за претходниот пост.....

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Мислам дека многу избрзувате со маичките и дека предходно можеше да се дадат повеќе предлози и да се одбере нешто. Мене искрено не ми се ништо посебно, но секој си има различен вкус...ама сепак мислам дека требаше да има повеќе избор. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Може и McCaleb да го ставиме :vozbud:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Позади да пишува hala madrid И се на се многу поарно од таа што ќе се печати

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ај да видиме.. ако сакате пошие Хала Мадрид .. ке ја сменам ..и уште нешто ( плава или бела )

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Еве нешто едноставно :) мислам дека колку е поедноставно, толку поубаво изгледа :) пренатрупано не е баш убаво .... може дури под знакчето да се допише macedonian fanclub, а позади HALA MADRID :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Macedonia fans или нешто такво шо ке не одбележува не заборавајте да го ставате на сликите. Златко можеш да збориш со тој за да се почека малце или толку се брза, да не му ја украдат идеата ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom