Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе му успее тоа со Интер и Челзи на Пеп тогаш ќе правеме муабет. Не е се до финансиите што ги имал Мурињо во другите клубови, за да се гради тим треба време. Сити имаат најмногу финансии но каде е резултатот можеби дури оваа година да покажат нешто, а Пеп ја превзема Барселона Тип-Топ и џабе се тие споредби.
Да не ја труеме темава фино лепо пиши ми една ПП да ми објасниш која е таа тип-топ екипа шо ја превзема Пеп, оти очигледно јас сум гледал некоја друга Барса во последната година на Рајкард.

Башка Меси во една ситуација ја шутна топката по свиреж на судијата... Ван Перси за истата работа доби втор жолт картон.

Toa e brat koga uefa gi turka... inaku tamu ima od se po malku (zongleri, glumci, plackovci) samo fudbaleri ne!

Sramota e za navivacite da se falat na titulite koga nitu edna ne im e cista!

Ако има некој нерви на кратко да ми објасни што се случувало, пошто неколку дена не сум седнал пред ТВ. Или уште подобро ако има саглам хајлајтс на youtube да ми даде линк. Ми треба за билдање омраза :)

Ако има некој нерви на кратко да ми објасни што се случувало, пошто неколку дена не сум седнал пред ТВ. Или уште подобро ако има саглам хајлајтс на youtube да ми даде линк. Ми треба за билдање омраза :)
Еве ти од првиот меч
И еве од вториот. Фул хајлајтс ти се и со солиден квалитет.

Да не потсетувам што им правеа на играчите на Интер пред две години во 1/2 финалето, галамеа, намерно не ги оставаа да спијат, фрлаа со камења, се со цел да ги вознемират играчите на Интер и истиве да не можат да играат на раат утредента али останаа само со прскалките на крај...

И на нашите истото им го направија, добро, освен прскалките.

Јас ти ги препорачувам двата линка:
In Case You Missed it - the bad edition
In Case You Missed it - the good edition т.е. drama-free.

И по којзнае кој пат, Ласс е пред комплетирање на трансферот во Тотенхем. Сега за 10м фунти...

Дечки Шпанско нема да има 2 кола , така?

сега читајте само:
оваа не е Меси, нееее нема шанси да е Меси сигурно е двојник....Ахх тој Коентрао се гледа дека сакеше да го удри...Вие сте мајмуни за во зоолошка бла бла...

сега читајте само:
оваа не е Меси, нееее нема шанси да е Меси сигурно е двојник....Ахх тој Коентрао се гледа дека сакеше да го удри...Вие сте мајмуни за во зоолошка бла бла...

Не е Меси ова монтирано е !

Едит :
Не видов дека сум на Реал Мадрид фан клуб !

За видеово е дискутирано и јасно е дека Меси возвраќа на провокацијата од Мурињо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom