A
apidrone
Гостин
Башка Меси во една ситуација ја шутна топката по свиреж на судијата... Ван Перси за истата работа доби втор жолт картон.
Pa isto napravi i Messi lani i Ozil godinava.Vikate deka ne bilo komentirano od makedonskite mediumi toa sto Messi ja sutnal topkata kon publikata,pa i Ozil napravi isto i ne citav jas nekade po makedonskite sajtovi da pisi nesto za toa.што има врска ова со озил?знаеме дека озил е покварен гомнар кој игра за реал мадрид и знае само да крши нозе на играчите на фарселона,муабетот е за невиниот и добриот да не речам светецот ваш
Mozno e,ti podobro znaes......Не бе, во рекламите шутна и он...
Ne mesaj ovde druga rabota,nemoj ke se nafrlat tie od arsenal i ojde temava u nepovrat ....Башка Меси во една ситуација ја шутна топката по свиреж на судијата... Ван Перси за истата работа доби втор жолт картон.
Ќе те молам доказ КЛИП (слика) навистина не се сеќам дека озил ја шутнал топката во публика и тоа намерно како МЕСИOzil vcera ne go napravi istoto?
gi pomesal Ozil so MarceloЌе те молам доказ КЛИП (слика) навистина не се сеќам дека озил ја шутнал топката во публика и тоа намерно како МЕСИ
Како може да си толку цреп? Уствари ај ке ти простам за барса си.Pa isto napravi i Messi lani i Ozil godinava.Vikate deka ne bilo komentirano od makedonskite mediumi toa sto Messi ja sutnal topkata kon publikata,pa i Ozil napravi isto i ne citav jas nekade po makedonskite sajtovi da pisi nesto za toa.
.
А што е уште попедерски, топката идеше накај Педро/Меси/Иниеста...не ми текнуе сега кој беше. Топката идеше у него и овја место да ја врати у аут тој ја шутна намерно у игра, а Реал праеше акција. И после Чави ќе кажуе за педерски потези, нека си трае и он најдобро.Озил ја шутна топката (ради тоа што некој паметњак пуштил уште една топка, ваљда тој истиот што ги пушти прскалките) високо во горните редови и некој среќник си ќари топка Ни приближно исто од ситуацијата кога Меси во 90+ минута, при 1:1 и загарантирана титула, никако не можеше да ја стаса топката и ја шутна во првите редови.
А што му објаснуваш не знам?А што е уште попедерски, топката идеше накај Педро/Меси/Иниеста...не ми текнуе сега кој беше. Топката идеше у него и овја место да ја врати у аут тој ја шутна намерно у игра, а Реал праеше акција. И после Чави ќе кажуе за педерски потези, нека си трае и он најдобро.
Колку што знам, немаИма Озил Твитер,ако има линк ве молам ?
Па и трансверите супер ги погодува Чигрински, ИбрахимовичИ на Мирсад Јонуз да му ја дадеа една таква оформена Барселона можеби и од Пеп ќе беше по успешен
Ќе го видиме кога ќе замине во друг клуб колку ќе биде успешен
Има демек официјален, но не е негов, Албиол има потврдено.Има Озил Твитер,ако има линк ве молам ?
venom ti sedi mirenИ на Мирсад Јонуз да му ја дадеа една таква оформена Барселона можеби и од Пеп ќе беше по успешен
Ќе го видиме кога ќе замине во друг клуб колку ќе биде успешен