Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Бускец играчиште абе ајде :)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
@Sergio
абе ние можема да се заебаваме со него :)
но тој си работи.прва постава си е во барса, прва постава во Шпанија..

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Бускетц имат најголем напредок од сите играчи шо игрет во барса во моментов....и претставуват поим како би требло да изгледат еден играч од средина......Имат подеднакво добри дефанзивни,а и офанзивни особини!.....Кедира имат потреба од афирмација....уше една година минимум.Е после ќе видиме дали чинит или не! :)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Бускетц имат најголем напредок од сите играчи шо игрет во барса во моментов....и претставуват поим како би требло да изгледат еден играч од средина......Имат подеднакво добри дефанзивни,а и офанзивни особини!.....Кедира имат потреба од афирмација....уше една година минимум.Е после ќе видиме дали чинит или не! :)
+100000

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Има некој убава слика како Кака прави срце од вчера? :)

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
Зошто Мурињо да бара штопер?! шо му фали на оваа опција: Марсело-Карваљо-Пепе-Рамос?? најголем киксер е Албиол незнам ни зошто дојде во реал... ме чуди како лани цела сезона стартер играше... а за напаѓач да не прајме муабет, мора да се земи некој посериозен, бенз ако игра како вчера шо играше супер ќе е, се обидува да постигни гол ама то шо не му одеше вчера то е друга работа...

--------------------------------------------------

успат!
гонз.jpg

Член од
28 јули 2010
Мислења
39
Поени од реакции
0
На Реал му недостасува напаѓач

Жозе Мурињо не отстапува.По вчерашниот дуел со Виљареал тој се надева дека челниците на Реал се увериле дека Бензема не е способен да игра во Реал.Вчера , како што пишува Марка , беше последниот ден во кој Бензема имаше шанса .... Повеке!!!

Извор:РеалМадрид-МК

-----------------------------------------------------

Kaка : Ова беше неверојатна ноќ за мене

Рикардо Кака е пресреќен со враќањето на Сантијаго Бернабеу и погодокот кој што го постигна на мечот против Виљареал со клизечки старт за 4:2.

Рикардо Кака:Да се вратиш на бернабеу после толку време , а притоа да постигнеш.....Повеке!!!

Извор:РеалМадрид-МК

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Кој бара креативност од нив. Алонсо си ја има таа задача, а овие двајцава ако беа добри во box to box ондак незнам што. Не видов акција што спречија ниту едниот ниту другиот иако Кедира немаше баш таква задача зашто само второ играше во кое бевме во тотална офанзива.
Вчерашниот натпревар беше каша попара, никој не знаеше кај игра и што игра. Не правам споредби за вчера :)

@golubov
Не ме заебавај сеа, 4-4-2 е веќе на изумирање, а не играчите кои играат на овие позиции. :)
Демек на Бускец да не му се Чави или Иниеста ќе креира игра како Алонсо !? Не! Барса има посебен систем на игра, но и таму мора да има деструктвиец како овој. Кажи ми која подобра техника ја има Бускец у споредба со Ласс? Има само две предности пред нашиве: 1. Шпанец е, 2. знае да глуми.

Присети се на екипите кои играа лани у ЛШ, какви играчи имаа у тимот, еве финалистите Интер, Баерн... немој да ми кажеш дека Ван Бомел е креативец. Исто присети се и на СП која беше најупотребувана формација... али и тоа е малку битно, не пишав јас дека таа формација е ин, туку дека тоа е стилот на Мурињо.

Знаеше дека го има Ласс во тимот, кој има подобра техника во однос на другите (сеа тоа што игра променливо е друга работа), но му требаше „карпа“ на средината. Таков Гаго не е сигурно. Некој пиша горе убаво, 2 сезони имаше да докаже дека е за прв тим, ништо посебно. Кедира не е тука ни 6 месеци. Ако Гаго заслужува место во стартниот состав, Мурињо сигурно ќе го стави, во тоа не се сомневај.

И не претерувајте, требало стопер или среден играч. Гледајте на позициите на кои сме најкратки, ни треба напаѓач, ништо друго засега.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
@Sergio
абе ние можема да се заебаваме со него :)
но тој си работи.прва постава си е во барса, прва постава во Шпанија..
Ако има некој квалитети си има ама мора да се признае и дека го форсираат дека дедо му е Кројф

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
@Нињо
се ти е на место за лигата на шампионите но...како ти очекуваш ние да играме примарно со БАРСЕЛОНА..кога нема такви играчи кои знаат и да креират и да запираат..
еве го Кедира..кога го притисна Чави Иниеста Бускетц тој незнаеше на каде да фати...тоа е тоа...треба да знаат да играат под притисок со топката во нозе ,тоа го прават Чави Иниеста Алонсо Бастиан...затоа и се најдобри...ние треба да се сконцентрираме како да играме со Барса...
и што ние ке победуваме цела година ке дојде Барселона ке не избањаат два пати и отиде титулата...

Ако има некој квалитети си има ама мора да се признае и дека го форсираат дека дедо му е Кројф
не ми се верува..дечкоти си игра оти се труди само заради тоа..барем според мене..тоа дедо му крој/...
нема никакво влијание на неговата кариера СЕГА(можеби порано имало)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Неможеш само еден играч да го кривиш за со Барса. Сите беа дупки. На екипата уште и фали цврст карактер, тоа беше главниот проблем со Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom