Добар ден, добро ве најдов.
Дечки јас може ке кажам глупост сега, ама се надевам ке добијам соодветен одговор.Знаеме колку се точни информацииве кои кружат по фан клубовиве и на кајгана и по официјалните фан клубови (портали) за нашите тимови тоа нема сомнеж., јасно ни е.Деновиве читајки ги нашите ( од јувентус) фан клуб портали се изначитав милион глупости, добар дел од шпекулациите за трансфери беа поврзани со Реал Мадрид па би сакал некој кој ги прати вашите низ светов да ми каже има ли смисла ова што се зборува или само некој си игра курташак со нас.Знаете отприлика како Мурињо планира да игра следната година, знаете кои играчи ви требаат и кои не.Деновиве се шпекулира т.е не само деновиве и порано имаше такви вести дека Јувентус бил заинтересиран за Диара и дека Реал бил спремен да го пушти да оди.Искрено, кои се вашите ставови за ова? Да ги оставиве новинарите, тие пишуваат свашта и често пати колку да напишат само нешто, вие како навивачи (постари) мислите дека навистина Диара нема да му биде потребен на Реал следната година и дека Мурињо навистина сака да го продаде? Искрено не верувам многу во тоа, ниту пак во глупоста на векот дека Мурињо го сакал дегенот Мело, зашто тоа би било најлошиот потег на сите времиња во фудбалот-да го дадеш Диара за Мело.Тоа ми беше првото прашање а второто дали Реал навистина е заинтересиран да го купи Агуеро? Каква е ситуацијата од ваша гледна точка, кои се шансите да дојде и отприлика како би изгледал Реал следната година доколку тој дојде и кој играч би го напуштил клубот? Дали некој од нападот ке оди или некој од срединта и дали воопшто некој би го напуштил клубот поради доаѓањето на Агуеро.Благодарам...