Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

му ја погодиле и песната...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Гранеро несмее да замине само за да задржи број на шпанци ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сеа со Каљехон се 10 Шпанци, има фора двајца да заминат, но Барн е играч од кантерата и затоа ќе остане сигурно. А и дека му е миленик на Мурињо.

А Леон нејќе да замине, затоа што...

му е мотиватор на Икер, и овој му е најдобро другарче... :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И јас сум за останување на Питер. Може Мур да го трансформира во десен бек секако доколку му ги опрости испадните на Питер што ги направи пред медиумите во Шпанија ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нека остане и наредна сезона у Кастиља, и тој и Мората, поарно за нив, ем ќе играат постојано ем ќе добиваат шанси ако е можно... :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Мислам дека е подобро да одат да почнат да играат во поконкурентна, појака лига. Минимум во втора или во прва во некој тим што ќе се бори за опстанок

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дали само кај нас на форум или кај сите фанови на Реал преовладува желба да се види некој копиљ од Кастиља да успее во првиот тим... пошо веќе ја нема онаа еуфорија за големи и звучни имиња :)

Како што се испишавме оваа сезона за младинците откако сум член на форумов вкупно немаме напишано во претходните теми за нив. Дури и утакмици почнавме да гледаме :love:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дали само кај нас на форум или кај сите фанови на Реал преовладува желба да се види некој копиљ од Кастиља да успее во првиот тим... пошо веќе ја нема онаа еуфорија за големи и звучни имиња :)

Како што се испишавме оваа сезона за младинците откако сум член на форумов вкупно немаме напишано во претходните теми за нив. Дури и утакмици почнавме да гледаме :love:
уште Флорентино да не го фаќа таква еуфорија, ќе биде топ... :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Замислете Грујо да ни е прецедник. Споменици од фудбалери низ целиот Бернабе. Стативите во барок стил. Прскалките кога ќе гостува Фартца во вид на фонтани кои излегуваат од под земја. Над стадионот балон Инвестирајте во Реал. Ќе го преименува стадионот во Арена Генерал Франко. И нонстоп на а1 ќе слушаме како Грујо купувал играчи од по 30/40/50 милиони и затоа Македонија имала слаба економија и голема невработеност. :p

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom