Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И ај, би го замислиле Игуаин у дрес на Атлетико доколку се задесат некој глупости !?
NE

Иначе малку тимови можат да платат 45М за Агуеро, Реал, Сити и можеби Челзи ама со оглед на инвестицијата Торес50М тешко да се одлучат на ова. Интер можеби, ама и тие тешко да дадат толку пари.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ин: Сахин,Алтинтоп,Калехон,Матеос,Дренте и Негредо.
Аут: Питер Лајон,Чанелс,Лас,Гарај и Адебајор.

Фала,чао,пријатно.

--- надополнето ---

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
сите сеа го продавате игуаин,а претходната сезона сите свршувавте на неговите голови
жалосно

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
:nenene: Јас неќам Пипита да си оди. Ниту Каналес (попрво Кака го пуштам). Башка златен Мората, овие Агуеро го нудат. :nenene:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Повеќе ми се допаѓаше оној Игуаин од пред две сезони кој даваше голови кога играше 90мин и кога играше 9мин. Кој беше спуштен на земја и уживаше во играњето и постугнувањето на голови во дресот на Реал. Во последниве 2 сезони глуми курац ипол. Мисли Роналдо е...најдобар на свет. Стави тука дека девојка му го изневерувала додека беше на СП....повредата....премногу фрустирачки делува за него. Сакам да остане но ќе биде замена за Бензема кој моментално ни е нај "дедли" страјкер во тимот.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Реал го доведува Ибрахимович ?

Ај донт лајк ит.
Јас кажав за опција во нападот кое е најдобро решение а тоа е Дрогба според мене. :)

Инаку пипита оваа сезона е изгледа во облаци,не игра како што играше пред 2 сезони. Изгледа девојката му направи сериозни проблеми. :)Групава на фб. :icon_lol:

Ѕверчево :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

кој сакате да ни биде спонзор Schwarzkopf Taft, Intesa... !? :D :D

п.с. овој ми личи у фризурата на нашиов директор на царина...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Од догодина и награда за најдобра фризура во лигата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom