Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дека овој е фамозниот шпиц кој ви фали во екипата..
...какво дуо само би биле со Роналдо....Хорор за противничките екипи..па и кога ќе се врати Бензема...лелелеле тоа би било симфонија во движење:icon_lol::icon_lol:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не бе со вакви експерименти не само. А од кај да се врати Бензема? Од бездната? :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488

Флорентино јасно му кажува на Мурињо дека нема купување.

- Со Бензема, Роналдо и Игуаин во Март, + кантерата ќе имаме доволно напаѓачи.

Мурињо повикува да му се обнови договорот на Пепе.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Зашто црни ленти носеле?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако веќе инсистира Мур на обновување на договорот на Пепе нека направи исто и за Лас.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако веќе инсистира Мур на обновување на договорот на Пепе нека направи исто и за Лас.
Лас ко шо го гледам неќе да биде замена, а и неќе да го продолжи договорот.Сретан пут. Гути цел живот беше замена никоаш не се бунеше, овие сите сакаат да играат први11, е некој треба и замена да седи, кој и да седне замена се бунел, па преку кур. Боље замена во Реал него прв состав во Рома, тоа го искусија и Баптиста и Сисињо. Кај се сега.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Љоренте бил договорен за на лето, 36 милиони евра, и наводно тоа е една од причините поради која сега не се купува напаѓач. Изворов не ми е веродостоен ич, али ај нека си стои.. :)

http://www.defensacentral.com/real_madrid/53464/-El-que-llora--ya-tiene-su-9-

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Higuain (08.01.11 – ida a Chicago): Сега имаме само еден напаѓач, така да треба што побрзо да се вратам и да помогнам, но треба и да внимавам на себе. Пред фудбалер, сум обичен човек. Одлучивме да се оперирам, иако не сакам операции воопшто, но тоа е најдобро за мене. Тоа е за да си ја обезбедам фудбалската иднина уште многу години. Сакам да продолжам да играм. Се надевам се ќе оди добро и ќе бидам подготвен да играм на крајот на сезоната. Заедничка беше одлуката да се оперирам во Чикаго, се друго што излезе по медиумите не вреди да се коментира.После операцијата ќе морам да работам до смрт, како кога дојдов во Real Madrid. Немаме точна дата за тоа кога би се вратил, но смирен сум. Потребно е големо трпение. Примив многу пораки за поддршка од колеги и од останатите луѓе и им благодарам на сите.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Higuain (08.01.11 – ida a Chicago): Сега имаме само еден напаѓач, така да треба што побрзо да се вратам и да помогнам, но треба и да внимавам на себе. Пред фудбалер, сум обичен човек. Одлучивме да се оперирам, иако не сакам операции воопшто, но тоа е најдобро за мене. Тоа е за да си ја обезбедам фудбалската иднина уште многу години. Сакам да продолжам да играм. Се надевам се ќе оди добро и ќе бидам подготвен да играм на крајот на сезоната. Заедничка беше одлуката да се оперирам во Чикаго, се друго што излезе по медиумите не вреди да се коментира.После операцијата ќе морам да работам до смрт, како кога дојдов во Real Madrid. Немаме точна дата за тоа кога би се вратил, но смирен сум. Потребно е големо трпение. Примив многу пораки за поддршка од колеги и од останатите луѓе и им благодарам на сите.
Ќе биде пеколно тешко додека да се врати. Само Мората го имаме од напаѓачиве. Ајде се надевам дека Роналдо ќе се изнадава голови

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Има опции колку сакаш, Роналдо напред, десно Кака или Леон. Или едноставно Кака напред и готово, чим знае да игра организатор знае да биде напаѓач ко ништо. Ги има сите квалитети шо се потребни.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
И така 55 % од головите сезонва ѓи имат даено Роналдо,кој не е шпиц.....и цела игра се базират на него.....така да од напаѓач во јака форма неаме потреба! :)
Ама ко ќе дојдет утакмици кај шо Роналдо не ќе мојт да го погодит оквирон на голон....е тогаш сме ја наебале!:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom