Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Победно е што мисли дека се замарам со неговите црвени, глупчо глупав :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Гостинскион е екстра. Домашнион можеле да го направат поубав без крагња и петлици...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Добро бе зашто секогаш гостинскиот е бољи од домашниот,само крагњата нека ја тргнат од домашниот и супер ќе биде,вака......

--- надополнето ---

666 страна :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Акси ми даде црвено зошто сум рекол дека ќе купим ваков дрес. :):) Каков ретард мајко моја мила :)
За 02.02.2012 ќе му ги подариме и домашниот и гостинскиот така со алал :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јунајтед 40 килос пор Бензема. Ја би Чикарито+15м ете им го неарниот :)

http://www.defensacentral.com/real_madrid/57730/benzema-fchajes-bajas-karim-aguero-llorente--
Малце се 40м за Бенз Дајмонд Бој:tv: Знаев дека ќе се тепаат сите за него барем не постигнал ниту 1 е*ан гол сезонава:icon_lol:
Дајте го Пипита и слободно земете го Берба:smir:
Да не ти се слоши момче:pipi:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Алтинтоп ќе ја објави преселбата во Реал после натпреварот против Зенит... сигурно е веќе :(

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Кака: Сакам да останам во Реал Мадрид

“Вистината е дека јас сум во Мадрид и сакам да бидам во Мадрид.” – рече Кака. “Мојата мајка ќе пристигне на конференција на свештеници во Лондон, но јас сакам да ставам јасно до знаење дека посакувам следната сезона да играм во Мадрид.”

“Нема да се вратам во Бразил ниту пак да се преселам во Премиер Лигата или пак Италија. Целта е да имам одлично првенство со Реал Мадрид.”

Кака потоа додаде: “Со Милан имам добар однос и горд сум што играв таму, но сакам да освојувам уште титули со Реал.”

“Задоволен сум од сезоната. Триумфиравме во Купот, стигнавме до полу-финале од Лигата на Шампионите и завршивме на втората позиција во Ла Лига.”

http://24fudbal.com.mk

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
само уште да беше точна шперкулацијата... абе ќе доплатам уште 20 мил за чичарито :)))
Бензема за копиле од Јунајтед? У никој случај.... Ко прво не го сакам, ко второ нема никогаш да го добиеш.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
само уште да беше точна шперкулацијата... абе ќе доплатам уште 20 мил за чичарито :)))
Абе аман за еден Чичарито, играч од 20 години, кој изигра 1 сезона во ПЛ и ја изигра така солидно, ти ќе го дајш Бензема и + 20 мил.

Ова колку само да се трола и да ни кажиш уште еднаш дека го нејчиш Бенз или стварно го мислиш ?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Карваљо 33 денес. Нека му е среќен и да пружи уште 1 една добра сезона

еве ви супер слика за позадина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom