Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе знае да дава голови коа не ни требат од слободен, коа треба незнае

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Доколку не се најде висок напаѓач ќе се разгледа опцијата на се купи Адебајор. Цената би изнесувала 17м евра. Пречка би претставувала платата на котлето која моментало изнесува 3.5м евра т.е пола од неговата плата пошто другиот дел го плаќа Сити. Интересна опција за управата и за Мур е и Дрогба.

http://www.soymadridista.com/article/3020/manolito-puede-seguir

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Цела сезона го чекам,еднаш не гледав и се распуцал.Ајде нема каде да бега Златната копачка.:)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Алмерија ќе биде торпедирана на Бернабе. Роналдо ќе даде минимум 3 гола. А Меси најверојатно нема да игра на последната утакмица во лигата...а против Манчестер ќе видиме што ќе направи. Не очекувам да постигне погодок во финалето.
наследник на баба ванѓа..

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Роналдо по подолго време повторно од слободен брцна голче. :) Следната со алмерија очекувам да даде повеќе од 3 голови. :D

--- надополнето ---

Karanka: Игравме за 3 бодови, кои баш и не ни требаа но имавме и други мотиви како на пример оној на Cristiano, кој со своите два гола изедначи еден историски рекорд, голови кои не направија екипа која има дадено најмногу голови во првенството. Тие мали мотивации прават да ја завршиме сезоната на високо ниво.
Со вакви судии, кои те оставаат да играш, се играат најдобрите натпревари.
Имавме добро прво полувреме. Во второто имавме недостиг од концентрација, најверојатно поради резултатот. Villarreal го играше својот фудбал. За нас првото полувреме беше квалитет, второто работа. Villarreal имаше одлична сезона, веќе е на позиција која ја носи во ЛШ следната сезона. На Bernabéu ни зададе проблеми и сега повторно покажа дека е добра екипа со големи играчи.
Оваа сезона беше тешка и изгледа долга затоа што стигнавме до крајните фази во сите натпреварувања. Имаме уште еден натпревар против Almería и измеѓу оној во Лорка каде што одиме со задоволство.

Cristiano: Се чувствувам добро. Не очекував да дадам толку голови. Чест е да се достигнат двајца големи во фудбалот, но важна е победата која ја остваривме на тежок терен. Mourinho ни кажа дека мораме да ги добиеме натпреварите кои преостануваат, за да ја почнеме добро следната сезона. Останува уште еден натпревар против Almería, и важно е да победиме, не лажам, не ми е опсесија да направам нов рекорд. Можеби ова е мојата најдобра сезона, што се однесува до головите и задоволен сум поради тоа. Но не е најдобра за екипата, сакавме повеќе од тоа што го освоивме. Моите голови се резултат на добрата екипна работа. Јас не сум никој за да давам оценки. Мило ми е што во среда одиме во Лорка, Добро е да им се помага на тие на кои тоа им треба.

Pepe: Ако треба ќе му го дадам мојот гол од Anoeta на Cristiano. Задоволни сме поради победата и од натпреварот. Имавме добра сезона, како прва година од еден нов проект. Среќен сум и за голот на Marcelo, кој веќе го надмина Roberto Carlos во постигнат голови во една сезона.

Marcelo: Тешко е да победиш на овој терен. Знаевме дека нема да имаме лесен натпревар и дадовме максимум. Сакаме добро да ја завршиме сезоната и денес успеавме да играме многу добро против голем ривал. Сите сме среќни поради Cristiano, но особено поради екипата. Ни останува уште еден натпревар и очекувам Cristiano да даде уште некој гол. Кога си помагаме и работиме заедно способни сме за многу важни нешта. Сакав да го прославам мојот гол со Adebayor, затоа што е важен играч за нас и прекрасна личност.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Знам де дечко :) ама зборот ми беше дека по подолго време постигна гол од слободен удар. :smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom