Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Тоа е тоа дечки, џабе вергламе, ни Челзи си најде правдата ни Арсенал ни Милан ни ние ќе ја најдеме.

Тоа е тоа за сезонава. Се читаме од август.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Коа ке му го видам името само, косата ми се крева. Тој да биде најдобриот играч ? Такви гомна не поштувам.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^пред да се случи ова во средата,го поштував единствено чави и не сум бил во право затоа што и тој ист како и другите во тимот,ама сега сфаќам,како им било и на арсенал,челзи,интер,порано честитав кога нешто беше заслужено,ама од сега натаму никогаш повеќе,па и на кого да честитам на оние искомплексирани неможам да ги наречам фанови,кои мислат дека нивниот ебан цигански тим е најдобар и ништо повеќе од тоа....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ќути, на Ферги бар му дозволија со телефон да збори со помошникот. Овие се бунат зошто Мурињо пратил ливче до Каранка... :tapp:

--- надополнето ---

Уште се прашуваш?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Акси дај провоцирај таму у ЛШ темата не го поти и тука,ептен си пролив и ти и тие другите подржувачи на фарселона

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Акси дај провоцирај таму у ЛШ темата не го поти и тука,ептен си пролив и ти и тие другите подржувачи на фарселона
Изгледај го видеото и ќе добиеш одговор на POR QUE?

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Јаооо кои патетики сте вие навивачите на Барса еј. Цел свет ви плесна у фаца дека сте глумци и уште сакате да докажете нешто? Засрамете се малку и прекрстете си го тимот во Фарселона, зошто чиста фасра сте, ништо повеќе!

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Шо убаво напишано " He might be lucky because of the sending off of Pepe and all the fuss, but we have seen managers win things for Real Madrid and get the sack because they didn't produce the right style of football. "

A

apidrone

Гостин
Изгледај го видеото и ќе добиеш одговор на POR QUE?
Не знаеме дали Манчестер ќе пројдеше ако беше признаен голот, затоа што можеби Порто уште еден ќе дадеше. Јас како симпатизер и на Реал и на Манчестер одговорно го тврдам тоа. А за тоа на Кркич голот, топката удри во раката на Туре (мислам он беше), така да тоа не може да биде гол. И оди си во твој фан клуб и лечи се таму, не тука.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
MEJOR TEATRO AL MEJOR PRECIO ROBO DEL BARCELONA AL MADRID PEPE NO TOCA A ALVES

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не знаеме дали Манчестер ќе пројдеше ако беше признаен голот, затоа што можеби Порто уште еден ќе дадеше. Јас како симпатизер и на Реал и на Манчестер одговорно го тврдам тоа. А за тоа на Кркич голот, топката удри во раката на Туре (мислам он беше), така да тоа не може да биде гол. И оди си во твој фан клуб и лечи се таму, не тука.
Можеби Барса ќе дадеше 3 гола до крај, а?
Топката на Туре не му удри во рака. Цел свет виде.
Не ми треба да се лечам, ако ти треба на тебе знаеш кај треба да се упатиш.

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Ох бре боже дали ја гледаш иронијата во сето ова:

1) Лудиот Пепе му вика на Меси дали си нормален? Запрепастувачки знаејќи го фактот дека истиот овој Пепе требаше да добие доживотна суспензија поради удирање на играч додека лежи на земја притоа свртне со грб. Исто е како удирање на девојче од 5 години.
2) Бозо Мурињо вика дека Пеп премногу се жалел од судиите?!?!?! Дете од 5 години да прашаш кој е најголемиот плачко во светот на фудбалот ке ти одговори дека е Бозо.
3) Играчите на РМ предводени од Ди Мариа и Роналдо а.к.а најголемите дајвери во целиот светот се жалат дека играчите на Барса премногу глумеле.
4) кралскиот клуб т.е најселскиот клуб ќе поднесе жалаба против барса поради непрофесинално однесување??!?!?!?! Хахахахаха Истиот клуб кој врши притисок врз судиите кај ке најде, кој сечи и додава глави, нозе, раце кај ќе најде само за нивниот клуб да биде во право, клубот чии играчи се најомразени во целиот свет поради нивното однесување како богови.

Секој натпревар кога Барса игра со РМ се молам да нема повредени играчи, понекогаш и на сметка на резулатот. Carvalho, Pepe, Marcelo, Ramos Arbeloa тоа е одбрана од која секој човек треба да се плаши. Не за друго, за сопственото здравје. Ајде сега повелете кажете колку титули има освое РМ во 1960.

--- надополнето ---

Ох бре боже дали ја гледаш иронијата во сето ова:

1) Лудиот Пепе му вика на Меси дали си нормален? Запрепастувачки знаејќи го фактот дека истиот овој Пепе требаше да добие доживотна суспензија поради удирање на играч додека лежи на земја притоа свртне со грб. Исто е како удирање на девојче од 5 години.
2) Бозо Мурињо вика дека Пеп премногу се жалел од судиите?!?!?! Дете од 5 години да прашаш кој е најголемиот плачко во светот на фудбалот ке ти одговори дека е Бозо.
3) Играчите на РМ предводени од Ди Мариа и Роналдо а.к.а најголемите дајвери во целиот светот се жалат дека играчите на Барса премногу глумеле.
4) кралскиот клуб т.е најселскиот клуб ќе поднесе жалаба против барса поради непрофесинално однесување??!?!?!?! Хахахахаха Истиот клуб кој врши притисок врз судиите кај ке најде, кој сечи и додава глави, нозе, раце кај ќе најде само за нивниот клуб да биде во право, клубот чии играчи се најомразени во целиот свет поради нивното однесување како богови.

Секој натпревар кога Барса игра со РМ се молам да нема повредени играчи, понекогаш и на сметка на резулатот. Carvalho, Pepe, Marcelo, Ramos Arbeloa тоа е одбрана од која секој човек треба да се плаши. Не за друго, за сопственото здравје. Ајде сега повелете кажете колку титули има освое РМ во 1960.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.724
^ немај гајле, светот полека ја гледа иронијата што вие ја пренесувате...

REAL MADRID SQUAD LIST:
Goalkeepers: Casillas, Dudek, Adan.
Defenders: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Garay, Nacho.
Midfielders: Granero, Kaka, Canales, Di Maria, Ozil, Juanfran.
Forwards: Adebayor, Higuain, Benzema

Торил го продолжил договорот до 2013.

Г

Грејвдигер

Гостин
А кој К го мешате сеа Порто, Челзи, Интер.... ? Било што било, моментално се работи за Реал Мадрид и остајте тоа што се дешавало во претходните години... Као демек судиите се увек наклонети кон Мурињо и дека Мурињо им беше тренер судиите судеа во нивна полза? Не ми е јасно што пробувате да докажете, има цела вечност да се вртиме во круг ако почнеме да гледаме кој играл (не)чесно и за кој бил судијата...

И Меси не требаше да добие картон кога на Арбелоа (мислам дека тој беше) му рипна позади грб или кога падна кај шеснаесетникот и си ја чуваше топката под него притоа удирајќи ја со рака... Валдес не требаше да добие картон ради тоа што стално трчаше и приговараше кај судијата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom