Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Као прво не не отпишувај одма. Како второ како нема судии у финале ? Да не им ги забрануваат ? Е така нема да тепаат.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Ако тебе ова ти е единствена утеха..теши си се така, што да ти кажам.... хахаха
па извини 7 години ако го сметаш за подолг период, што да се каже за сето останато кога РЕАЛ владееше...каде сте биле вие тогаш...
гола вода ти е муабетов шефе:smir:
Opa pa ti 100 godini gledas fudbal i se raduvas i gordees na nesto so ne si prisustvuval. Jas uzivam i gledam tituli na barsa. A vie raduvaj te se na iskrseniot trofej od kupot na kralicata.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дај бе нека го викне Педро Леон во составот барем на клупа да седи и да има иста улога како Валдес..... да се лети на судијата за секоја негова одлука и да му соли памет. Барем да има корист од него :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ако тебе ова ти е единствена утеха..теши си се така, што да ти кажам.... хахаха
па извини 7 години ако го сметаш за подолг период, што да се каже за сето останато кога РЕАЛ владееше...каде сте биле вие тогаш...
гола вода ти е муабетов шефе:smir:
прашај го како ги доби тие седум години? делел множел, што ли правел?

пишав еднаш, ќе пишам пак, се додека има сила (уефа) нема да има правдина... не бев толку изнервиран после натпреварот, но кога видов дека стартот е на топка, а за тоа се добива максимум жолт картон (некогаш ни тоа) затоа што е опасна игра можеби... а алвес паѓа и се препелка по тревата цели пет минути, па уште и носилки бее... :tapp:
само едно... Нека се засрамат и тие што навиваат за фарса, и тие што играат за нив и уефа и штарк...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како прво отпишани сме од Господа ние рече Мурињо и да дадеме гол одма ќе не опнат.Како второ не знам кој има поголемо влијание кон судиите Манчестер или овие?во дилема сум,ама мислам нема да им бидат толку наклонети.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Opa pa ti 100 godini gledas fudbal i se raduvas i gordees na nesto so ne si prisustvuval. Jas uzivam i gledam tituli na barsa. A vie raduvaj te se na iskrseniot trofej od kupot na kralicata.
Нема потреба да се расправа некој со тебе и тие како тебе !! 2 чисти немате ни од фудбал ни ништо ! Сите навивате за Барса од ко освој 6 титули, а пред то некој не ни гледавте фудбал, некој не ни бевте родени, а некој навивавте за Јуве, милан, манчестер.....

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
LUGE CRVENIOT KARTON BESE ZA NAMERATA, vie sakavte da mu JA skrsi nogata pa da bide zasluzen kartonot :jaj:

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Со кренати глави одиме понатаму. Ич да не ве боли :D незаслужено си тепаја фродо и компанија и то е то.
HALA MADRID !
MES QUE UN CLUB ! +1 arbitro

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Нема потреба да се расправа некој со тебе и тие како тебе !! 2 чисти немате ни од фудбал ни ништо ! Сите навивате за Барса од ко освој 6 титули, а пред то некој не ни гледавте фудбал, некој не ни бевте родени, а некој навивавте за Јуве, милан, манчестер.....
Barem ne gledame fudbal oti Ronaldo i Bekam se ubavi. Barsa e tim so tradicija, koja ima fudbalska skola koja vadi talenti.

A za tvoja informacija moj omilen fudbaler e i ke ostane Romario, e sega od ova izvadi zaklucok od koga jas navivam za Barca.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Кој погоди што е судено тука добива зеленко од мене еве ги опциите.

1.Пенал за Барса
2.Фаул за Барса
3.Офсајд
4.Голаут

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20

Кој погоди што е судено тука добива зеленко од мене еве ги опциите.

1.Пенал за Барса
2.Фаул за Барса
3.Офсајд
4.Голаут
Pa vie site utakmici na Barsa gi gledate i analizirate. Sigurno poveke od na Real. Bravo bravo site ja sakaat barca ;)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ Фаул за Барса и никаков картон за Валдес. Максимум шо можи да се извај од еден старт за взатвор!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И јас го викав ова прв пат кога го видов, али после кога прегледав неколку пати сватив дека жолтиот картон ќе беше нешто најзаслужено, но кога е Барселона во прашање и црвениот картон е помош за нив, тогаш заслужен е. Впрочем, го имаш осетено тоа и на своја кожа.

--- надополнето ---

Само тоа што ни одговара.
Ма тоа што го осетив јас, да не го осетиш боље...
Свирка по 1 секунда шут ... при 110 000 публика... и тој за тоа црвен му свирна... од тој ден ми станува се по омразен тимот на Барселона. Ми се гади од тоа судење такво!!!
Вчера повторно бев иритиран, мигот кога Меси рипна со цело тело во противникот, и се направи да излиже гз` за да не добие жолт картон.... и да, НЕ доби!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom