Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.582
Единствен кривец за овој пораз е судијата и никој друг. Мурињо си ја постави добро играта, Барса немаше една шанса, најверојатно на крај ќе тргнеше на гол, а 1-0 ќе беше одличен резултат, исто како и 0-0...

Тоа е, кога однапред е одлучено дека Барса ќе оди во финале...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Судијата може да ми го исп*ше слободно, расипа ја утакмицата.
Меси цар, секоја чест за типо реши не како крстозборка.
И респект за Пеп кој поразо го направи уште поболен и направи будали од цел Мадрид и пушти тотален анонимус (бар за мене) Серџио некој забрави му го името на детето.
Мур тапа потег со внесување на црнецто али добро има време ќе увиде и он дека е дрво.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Мурињо, Пепе менталниот, Меси , судијата малку.
Тоа се виновниците.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Како може на ваков двомеч против Барса ,каде првиот меч го играш дома и каде треба да издејствуваш поволен резултат да играш со тројца клацични деструктивци и без ниту еден класичен шпиц.
Од втора минута се виде дека Мурињо иде само да не изгуби . Околу 15 минута Браса застанаа едно време позади ја вртат , овие не напаѓаат и Роналдно дига раце и чека
Не е ова првенствена па да те боли кур за бодови , не е финале каде е дозволено да тактизираш како што ја заврши добро работата во купот
Идеше да не изгуби и пак изгуби . Можеше да игра со двајца деструктивци Чаби и Пепе\Лас , пред нив овие тројцава што играа и напред напаќач
Ја уведе грешката на полувреме и го стави Адебајор , ама пак направи грешка , остана со тројца деструктивци и и без никаков посед на топка
Океј е се тоа што го кажа, али тактиката на Мурињо си беше супер се додека не се исклучи Пепе. Тогаш се руши се. Со истава оваа тактика Мурињо одлично се спротивстави во натпреварот во купот. Сега точно е дека треба да тргне поофанзивно, но што ако играше со двајца деструктивци, напаѓач, се отвореше, и уште до 30та минута примеше два гола. А тоа ќе беше многу очигледно да се случи, затоа што се виде после црвениот картон со двајца деструктивци колку повеќе простор имаа Барса за игра. Едино му замерувам за тоа што не играше со некој од Игуаин, Бензема или Кака кои на претходните натпревари покажаа одлична форма. Друго ништо.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе се срамам што тимот ми го споредуваат со Интер.Па добро бе со Кака,Бензема,Игуаин на клупа ние не одиме да надигруваме со Педро,Афелај,Кеита,Маскерано,Виља туку гледаме на каков начин подобро да го удриме противникот.Абе на шо личли бе она.Мала со мала со албанциве кога играв не се играше така.Со 11 се браневме солидно со 10 се распаднавме.Па иди одбрани се до крај.Зошто Мур се откажа по картонот,зошто не направи ни замена шо кур чекаше.Или правеше формации за реваншот како без РАмос и ПЕпе.Абе ајде...

I

IBIZA SOUND

Гостин
sega mozete slobodno da svrsuvate na kupot i na toa deka stignavte do polifinale vo LS :) :)
:pusk:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Cristiano Ronaldo (Madrid): "Do I like to play in a defensive team like Madrid? No, but I have to adapt to what the coach wants."

Не кажа ништо лошо.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Албиол не доби картон. :)

П.с Барем Пепе и Рамос ќе се одморат за финалето и ќе гледаме помалку глумење од страна на играчите на Барса :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Албиол не доби картон. :)

П.с Барем Пепе и Рамос ќе се одморат за финалето и ќе гледаме помалку глумење од страна на играчите на Барса :)

zebra

MUFC
Член од
30 октомври 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
Читам што пишувате и не можам да се изначудам. Не сум ни за Реал ни за Барса. Ова вечерва што се случуваше ми личеше како да гледам некоја утакмица од Узбекистан. Пишувате дека глумеле играчите на Барса и во право сте ама па не знам како можете да се жалите кога и играчите на Реал глумеа, поготово Ди Мариа, непотребни стартови и од двете страни, пишувте дека Барса до црвениот картон ништо не играла, дека не можеле да сврзат 2 подавања, дека вие сте морални победници, а Реал како да беше подобар, па Реал ни топката не можеше да ја допре, поседот додека беа израмнети на терен беше 71% за Барса, Роналдо нигде го немаше, а Пепе си заслужи црвен картон и не знам како на тој играч веќе еднаш не му забранат да игра фудбал, од авион се гледаше дека отиде на ногата на Алвеш со намера да го повреди. И Меси заслужи жолт картон ама па ако него му дадеше жолт, на Марсело и Адебајор што требаше да им даде, а Марсено и мисечини дека не беше ни опоменат иако со намера згазна врз коленото на кој и да беше тој што лежеше. И стварно дсе досадни играчите на Барса после секој прекин да трчаат по судиите.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Океј е се тоа што го кажа, али тактиката на Мурињо си беше супер се додека не се исклучи Пепе. Тогаш се руши се. Со истава оваа тактика Мурињо одлично се спротивстави во натпреварот во купот. Сега точно е дека треба да тргне поофанзивно, но што ако играше со двајца деструктивци, напаѓач, се отвореше, и уште до 30та минута примеше два гола. А тоа ќе беше многу очигледно да се случи, затоа што се виде после црвениот картон со двајца деструктивци колку повеќе простор имаа Барса за игра. Едино му замерувам за тоа што не играше со некој од Игуаин, Бензема или Кака кои на претходните натпревари покажаа одлична форма. Друго ништо.
Тоа ми е муабетот , и вака и така тој изгуби . Зашто да не тргнеше машки , да им даде на дознаење дека нема што да бараат во Мадрид
Ај вака , батали црвениот картон и да ја анализираме играта до црвениот картон .
Барса имаше посед 71-29 , имаше шанса преку Чави во прво полувреме која беше 100% , за друга не ми текнува изглеа немаа
Реал , ништо ...
Мораше Мурињо , во прво полувреме да иде гол да дадат .
Те подржувам за Бензема , Кака и Игуаин , мораше минимум еден од овие да игра . Мораше да иде на победа уште од прва минута , мораше у пичку материну се нервирам
До пред малце глеав на Скај Италија , цело време зборуваа за кукавичката поставеност на Реал од првата минута

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Тоа ми е муабетот , и вака и така тој изгуби . Зашто да не тргнеше машки , да им даде на дознаење дека нема што да бараат во Мадрид
Ај вака , батали црвениот картон и да ја анализираме играта до црвениот картон .
Барса имаше посед 71-29 , имаше шанса преку Чави во прво полувреме која беше 100% , за друга не ми текнува изглеа немаа
Реал , ништо ...
Мораше Мурињо , во прво полувреме да иде гол да дадат .
Те подржувам за Бензема , Кака и Игуаин , мораше минимум еден од овие да игра . Мораше да иде на победа уште од прва минута , мораше у пичку материну се нервирам
До пред малце глеав на Скај Италија , цело време зборуваа за кукавичката поставеност на Реал од првата минута
Тука е целата кривица и според мене. Ниту судијата, ниту Меси, ниту било кој друг е виновен колку што претерано затворено и сигурно сакаа да одиграт играчите на Реал. (се разбира, до негде се ќе беше друго, Пепе да не испаднеше толкава будала..)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Eve go zasluzeniot.
добро бе како може да се досуди директен црвен на натпревар кој е дерби и полуфинале,кога нема никакви шанси за гол тој што ја држи топката и психопатов во случајот е на својата половина,стварно не ми е јасно(со ова не те напаѓам тебе само дава свое мислење)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom