Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Приклучокот за Adobe Flash се урна. И после секој испратен извештај и превчитување на страната пак истото.... изгледа до кај мене е нешто
а друг линк...?
пробај со друг прелистувач... ако најдам друг линк ќе го постирам...

него...

некој го бараше ова !? :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Задоволен од досега постигнатото иако сум убеден дека момциве можат и повеке. Со Валенсија типувам на пораз и конечно играње на Леон, Каналес, Сарабија/Мората и остали. Би ги пуштил до понеделник да одмараат сите што играа до сеа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
пробај со друг прелистувач... ако најдам друг линк ќе го постирам...

него...

некој го бараше ова !? :)
Ја го барав. Фала што си се потрудил, ама не се гледа убоо. Ако најде некој клип, уште поубоо :)

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Dajte gif слика од пепе ве молааааааааааааааааааааамм

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Приклучокот за Adobe Flash се урна. И после секој испратен извештај и превчитување на страната пак истото.... изгледа до кај мене е нешто
а друг линк...?
Другар, пробај со друг прелистувач. Google Chrome, Mozilla Firefox или Opera. Јас гледам со Opera пошто најдобро го листа форумов :smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
За час ипол на Цибелес... ја легнуем момци утре прва сум :\

Тие што не гледаат шо моментално се дешава на Цибелес... ке се каат :)

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
ко че се здрват вечер сите хахахаха :D него..дајте слика од пепе море луѓе кај шо покажува *** со рацене хаахаахахаах :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кога ќе ми текне дека на некои им беше сеедно дали Пепе ќе го продолжи договорот или нема...ми се плаче :)

Иначе никој не го спомна Ди Марија. Првите пола саат сакав да го извади одма од игра, ама значи....може не изигра којзнае што, ама остае СРЦЕ на терен! 120 минути не престана да трча, не ми беше толку страв од тоа дали ќе примиме гол, колку што ми беше страв да не колабира на терен. СЕКОЈА ЧЕСТ!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom