Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ојдов да ја пукнам за 100 евра кец да има повеќе жар!

Ајде да ги згазиме сега па после ќе ја планираме :)
HALA MADRID!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајде Мадристи со среќа вечер, нека победи подобриот и нека почне пеколно периодов што следи.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529
Што бе пичици, страв ви е да кажете дека тепаме да не ве носат после во потписи ? :) Немав време денес ги читав само последните неколку страни и освен вамос_реал не видов друг оптимист.. Да се нашалиме малку. :)

Знаете ли која важност го има овој натпревар ? За 10-20 години на квизовите ќе се поставуваат прашања која сезона се одиграа 4 Ел Класика за 18 дена, луѓето на своите деца ќе им раскажуваат за овие натпревари на двата најдобри тима во светот.. Се надевам и ние на своите.

Исто така се надевам дека оваа замисла на Мурињо со формацијата е идеална, да ја врати онаа гордост, прво на клубот, а потоа и неговата. Не може тој да си дозволи туку-така лесно некој да го победи по втор пат.

Колку ќе бидам среќен кога ќе им дадеме 3-4 гола, а они нас ич.. Не ни може никој ништо на Бернабе оваа сезона, па ни овие селаниве, тоа со Хихон беше само еден лош ден. (носете ме после натпревар во потписи :icon_lol: )

Hala Madrid !

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ајде.јас ќе ја проследам дома утакмицава,така да ќе ме имат и на форумов.Се надевам дека то немат да е баксуз.Пожелувам среќа и добра игра,крунисана и со нерешено! :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде.јас ќе ја проследам дома утакмицава,така да ќе ме имат и на форумов.Се надевам дека то немат да е баксуз.Пожелувам среќа и добра игра,крунисана и со нерешено! :)
ПОБЕДА!!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
То је то, многу лоши серии ги скршивме сезонава, остана уште една. Но, овој натпревар е со многу помало значење од наредните три, така да би жртвувал лош исход на овој за успех таму.

Желба ми е (пишав и порано), Ди Мариа да им изнуди еден пенал, и да ги тепаме со 1-0, со гол од пеналот... :)

Podemo(u)s!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
То је то, многу лоши серии ги скршивме сезонава, остана уште една. Но, овој натпревар е со многу помало значење од наредните три, така да би жртвувал лош исход на овој за успех таму.

Желба ми е (пишав и порано), Ди Мариа да им изнуди еден пенал, и да ги тепаме со 1-0, со гол од пеналот... :)

Podemo(u)s!
Изразен во 1 гол разлика....нишо појке! :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ди марија бе воле едно

--- надополнето ---

Di marija najslab ppoedinec....Pepe,Alpnso,Kedira...10 ki...Bravo i za Benzema,odzede nekolku topki,a ne izgubi NITU edna....So ista igra i vo 2 poluvreme:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу добра замисла,браво за Мур.Пепе како помош за Чаби и Кедира е одлично решение засега иако со никаква игра дозволивме два пати да ни створаат шанси и да не спасува Икер.Сепак и ние имавме дури и почисти шанси али засега не не служи среќа.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Добра игра. Сакам победа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop