Фан клуб: Рафаел Надал

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Премногу агресивен за сега Ѓоковиќ, може ова да му одговара на Надал, се гледа дека Новак сака да го заврши мечот во 3 сета и што побргу, да се освои првиот сет и после нека му ја мисли како ќе оди до нови 3 плус Рафа ќе има голема самодоверба :)

Член од
28 јануари 2012
Мислења
109
Поени од реакции
96
Pa da, mislim da je to i sam Nole jednom prokomentarisao rekavsi "Ne forsiraj bre" ili tako nesto...no, ima vremena, mec je prakticno tek poceo. Bice uzbudljivije kako vreme odmice.
Ajmo Nole!

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Incognitus, мислам дека не ти е тука местото. Веќе во фан клубот на Ѓоковиќ, администраторите можат слободно да ги префрлат постовите на таа тема.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Na Australian Open-u Rafa igra odlično! Pobeđivao je bez ikakvih problema sve redom, pa mi deluje da je potpuno povratio raniju formu....sećate se da je jedno vreme baš pao i gubio od lakih protivnika. Dal je to dovoljno za meč protiv Đokovića, videćemo. Može da bude jedino ako će nesto da promeni u svojoj igri. Ako sve radi po starom, mislim da nema sta da traži na terenu...jer, izgubiti 6 puta od istog tenisera u jednoj godini (5 puta kao teniser broj 1), nije mala stvar i nešto pokazuje. Kapiram da je Nole našao recep protiv njega.
Ne sumanjam da će današnje finale biti zanimljivo.
Ajmo Nole!
Гитла! Не какај овде, имаш посебен фан клуб за џокович така да ако сакаш таму искакај се!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.488
Каков црн премногу агресивен Џокович, сега за сега во голем дел од поените само се брани.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Овој коментаторов не можам да го слушам веќе матер му ебам! Го прави овој србинов ко да е некој бог ебате! :mad:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Овој коментаторов не можам да го слушам веќе матер му ебам! Го прави овој србинов ко да е некој бог ебате! :mad:
Па јбг неаме ние македонски еуроспорт па нашиот коментатор да е бетар од српскиот, да го прави Ѓоковиќ ко брат да му е, wtf. -.-

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Тоа е тоа, поразот се ближи (нажалост)
Е не, ќе му се мислит. Прво види го шо прајт дебилов -.- не можам веќе да го поднесам, грешит на 40 40 и то 3 метри АУТ, ова е за во гинисова книга да се запишит .

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Вамооооооооооооооооооооооооооооооооооооооос Рафа!!!

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Сам се победи Надал дефинитивно. Сам си ја даде титулата.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Прво одлично изигран прв гренд слем за Надал оваа година, лани не ни играше во финалето а оваа година му пружи голем отпор на Ноле. Според она што го видов денеска промените кои ги направи веќе почнаа да носат резултати. Нема место за разочарување како што рекоа Тони и Рафа тука не се дојдени да го освојат Гренд слемот туку за 6 месеци Рафа биде најдобриот во светот, а како што тргнал тоа ќе се случи многу побрзо. Како и да е брилијантен меч.

С

сашенко

Гостин
4-2 и сервис за 5-2 со таков мизерен Новак во тој гејм е нешто што несмее да дозволи да пропушти.Заслужен пораз е ова, да му служи за памет за во иднина.Дефинитивно игра многу подобро од лани и нема никаква психолошка надмоќност на Новак сега, ама мора да си ги користи шансите.Ја смени играта, го смени рекетот и се виде дека има голема промена.Денес не беше поразен од Новак туку од своите грешки и колку подобро го свати тоа и колку побрзо почне да го менува толку подобро за него.Годинава ке биде успешна за Рафа, само нека продолжи со ваква игра.Секоја чест за борбеноста денес и за самодовербата со која играше...

Kajgana Shop

На врв Bottom