- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.029
- Поени од реакции
- 74.430
Well со оглед дека се продадоа за една ебана маичка, во моите очи ќе бидат платеници. И онака на вардар не дошле во последниве 15 години. Не ми ни требаат да доаѓаат кога ќе играме во Европа, пошто кога клубот тонеше нив ги немаше никаде.So muabetov gi napravi i starite komiti platenici i poveketo sto bea tamu se platenici,a zborime za nekoi 2000 luge...toa se mnogu pari be druze .Koj i so kakva cel bi dal tolku pari za da vidi 2000 cpb u sala? sdsm?!
p.s. i mnogu bitni likovi se kuko i "kompanija",i takvite kako niv pa nekoj uste da im plaka smetki u kafana za da se pojavat na tribina
Може да лажете колку сакате, ама за ланската утакмица во Борис (првата) сите маици беа донација од Стевче Јакимовски.
Не сме деца па глупи муабети да ни вртите. Така се наоѓале пари за маици. Кај беа претходно тие подгрупи?
Па само на тој меч видов едно 10 нови подгрупи, и пази молимте сите со соодветни маици.
Која група во Македонија има толку пари да направи 2 000 маици, без подршка од некој моќен, безразлика дали е фирма или партија во вашиов случај?
Да направиш една маица чини 500 денари (минимум), па за 2000 маици тоа се 1 000 000 денари.
Сакаш да ми кажеш дека сте собрале 1 милион денари?
Ма немој да ме јебеш бре...
Да не ви биле важни тие што ги наброја, тогш зошто на сите гостувања во Аеродром ги носите, гостувања каде одат најбитните членови? Интересно
А и не заборавај кој ве водеше на некои од последниве мечеви
Дека сте единствени како никогаш досега, тоа незнам и не ви се мешам. Знам дека неколку подгрупи не се израдуваа баш на викањето на Чаирските момци на ваша трибина. А и Центар бојс ви ги бојкотираа последните мечеви