C-13
Лудо маало
- Член од
- 7 декември 2010
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 60
Не сум 100% ама едно 98% сумЉубави сигурен си дека е платен типот од "брачата" ?
Не сум 100% ама едно 98% сумЉубави сигурен си дека е платен типот од "брачата" ?
Апосолутна невистинаГрешка си,у Кавадарци на градскиот стадион се прави графит долг 40м
Со ова баш докажуваш дека ти е гајлеЗнаете што комплексаши?! Нас К*р не заболе за вашиот графит ама најискрено! Не ви се замараме си живееме наш живот по наши правила за нашиот Работнички ... идеме само јако напред.
И да пред некој пола саат заврши и 3та тренинг утакмица и оваа ја тепавме!
Само ние само Работнички.. многу љубов до вас!
леле срце не се нервирајЗнаете што комплексаши?! Нас К*р не заболе за вашиот графит ама најискрено! Не ви се замараме си живееме наш живот по наши правила за нашиот Работнички ... идеме само јако напред.
те молам не се нервирајЗнаете што комплексаши?! Нас К*р не заболе за вашиот графит ама најискрено! Не ви се замараме си живееме наш живот по наши правила за нашиот Работнички ... идеме само јако напред.
Епа вака разгалена фуфице...Како прво незнам шо бараш у навивачкиот свет,кога очигледно не го познаваш. Т.е. нема закон против девојчиња,туку едноставно ти си залутала ептен. Со ова само докажуваш дека ептен ти е криво нешто и дека очигледно аеродромски или лозарски полов орган има некоја беља направено кај тебе или во твојата потесна фамилија. Козари?? Која е таа група?? Иначе,па нешто не сум сигурен дека пеете само за Работнички...Како беше онаа песната,Фемили пичкици или Лозари пичкици...Ја забораив,нема врска :/ Значи не ми е јасно стварно шо бараш тука,кога едноставно немаш мозок за ова. Ти си едно разгалено суштество шо мислиш дека со тоа шо глумиш некој ултрас си главна фаца у маало или пред другарки или у краен случај бараш .!. на трибина Поздрав искомплексирана глупачо,се најубавоУопште не се изнервирав треба да сте некој фактор у мој живот за да се изнервирам. само ви кажувам колку сте неписмени и пробувате само да се покажете ко подобри и нешто над нас ...иначе C-13 срце мое тракава излезе 1 месец пред завршувањето на претходната сезона
Не е нова а не ни се пее. Кажано е во нашата група песни се пеат за Работнички а не за вас и козари ...и да : мали на бројка големи во душа!
Хахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахах оф мори мајко. Абе да ме знаеш па да збориш. И што си заглавил у минато зборам за од оваа сезона па навака. Ние бевме едина навивачка група што пеела такви песни ?! (на жалост и ние бевме меѓу тие) срамота е пошо се иде на трибина за да се бодри тимот а не да се умараме со противниците. И среќа па се опаметивме и еве не со песни само за Работнички. Идат утакмици па ќе го докажеме тоа. Не барам ни кур ни ми треба слава и да се праам фаца пред другарки и у маало. Го праам тоа шо сакам да го праам и уопште не сум разгалено суштество. А за тоа закон против девојки на трибина сите сме исти крај краева не се иде на утакмица за да се глумиме хулиганчишта и да праиме фрки. Барем можам да бидам горда на тоа што сум најдобро прифатена на моја трибина каде што 90% од луѓето се машки и ме прифаќаат како дел од нив. А муабет уопште не планирам да праам со тебе и да се докажувам за ултрас движење или хулиганство фаци и не знам ти што уште не. Само ќе ти кажам биди ми поздравен ако сакаш ќе продужиме преку приватни пораки (али не би ти препорачала) ме мрзи да ти се замарам. Стварно не вреди да ја прљам темава ради карање со тебе.Епа вака разгалена фуфице...Како прво незнам шо бараш у навивачкиот свет,кога очигледно не го познаваш. Т.е. нема закон против девојчиња,туку едноставно ти си залутала ептен. Со ова само докажуваш дека ептен ти е криво нешто и дека очигледно аеродромски или лозарски полов орган има некоја беља направено кај тебе или во твојата потесна фамилија. Козари?? Која е таа група?? Иначе,па нешто не сум сигурен дека пеете само за Работнички...Како беше онаа песната,Фемили пичкици или Лозари пичкици...Ја забораив,нема врска :/ Значи не ми е јасно стварно шо бараш тука,кога едноставно немаш мозок за ова. Ти си едно разгалено суштество шо мислиш дека со тоа шо глумиш некој ултрас си главна фаца у маало или пред другарки или у краен случај бараш .!. на трибина Поздрав искомплексирана глупачо,се најубаво
Не биди вулгарен со девојчиња море, срамота еЕпа вака разгалена фуфице...Како прво незнам шо бараш у навивачкиот свет,кога очигледно не го познаваш. Т.е. нема закон против девојчиња,туку едноставно ти си залутала ептен. Со ова само докажуваш дека ептен ти е криво нешто и дека очигледно аеродромски или лозарски полов орган има некоја беља направено кај тебе или во твојата потесна фамилија. Козари?? Која е таа група?? Иначе,па нешто не сум сигурен дека пеете само за Работнички...Како беше онаа песната,Фемили пичкици или Лозари пичкици...Ја забораив,нема врска :/ Значи не ми е јасно стварно шо бараш тука,кога едноставно немаш мозок за ова. Ти си едно разгалено суштество шо мислиш дека со тоа шо глумиш некој ултрас си главна фаца у маало или пред другарки или у краен случај бараш .!. на трибина Поздрав искомплексирана глупачо,се најубаво
Абе он сака..ама културата не му дава