Многу сакам вакви недоучени што се прават паметни Тоа е проблемот на форумот, сите се експерти за се, епа пошто изглеа си избегал на тој час историја, да ти кажам, политичките партии во Македонија а и во Југославија се оформуваат 1990та година, бидејќи година пред тоа владата на Југославија внесува промени во уставот со кои истото им се дозволува Инаку во 1990та година се одржуваат првите повеќепартиски избори во Македонија, неук човеку, конкретно за пратеници во собранието, председател на република и градоначалници. На тие избори најмногу пратеници освојува ВМРО ДПМНЕ, па пото СКМ(СДСМ) односно во тоа време сојуз на комунисти на Македонија... Доволно е за сеа, и пред да се праиш паметен следен пат испитај малце, а овие па глупиве Аеродромчиња лајк шо ти стиснале поглупи од тебе испаданаа, ајде сеа трк да си купиш историја и читај, само со читање ќе научиш нештоКлипот е од 1990 година, СДСМ со самото тоа што Македонија уште не е осамостоено не ни постои. Вие најдобро треба тоа да го знаете не? Али, добро неуки главчиња почнаа да се праат паметни на сегде па зашто не и на форумов. Патем фино е што сте го пуштиле девојчево тука да мрси муда за навијање и верност кон клуб, а вие искачате со некој безвезни соопштенија кој немаат благе везе со реалност. Проѕирни сте, само неук чоек не би можел да сфати зашо не одите во Кавадарци. А и да уствари не ми е ни многу чудно што девојчево го поти со филозофии овдека и се јача вие и онака сте бетер од девојчиња.
СДСМ е оформена 1991. Значи претходно беше спомнато некаде СДСМ, тоа што SC тоаш се залагале повеќе за обединета Југославија него ли како Комити кој биле повеќе за самостојна Македонија било политика не групата. Исто како што неможе да кажеме дека Комити биле припадници на ВМРО, така неможе да кажеме дека SC биле припадници на СКМ. Како и да ултрас-културата не е доволно развиена сеа во Македонија, а не па тоаш коа било каша попара и пола од тие што се на клипот биле на жуто пошто се фативте за тоа знаме со ружата и ѕвездата и претпоставувам дека чим ваква добра анализа ми даовте за тоа знаме моеш да ми објасниш и зашто е она Бразил знаме?Многу сакам вакви недоучени што се прават паметни Тоа е проблемот на форумот, сите се експерти за се, епа пошто изглеа си избегал на тој час историја, да ти кажам, политичките партии во Македонија а и во Југославија се оформуваат 1990та година, бидејќи година пред тоа владата на Југославија внесува промени во уставот со кои истото им се дозволува Инаку во 1990та година се одржуваат првите повеќепартиски избори во Македонија, неук човеку, конкретно за пратеници во собранието, председател на република и градоначалници. На тие избори најмногу пратеници освојува ВМРО ДПМНЕ, па пото СКМ(СДСМ) односно во тоа време сојуз на комунисти на Македонија... Доволно е за сеа, и пред да се праиш паметен следен пат испитај малце, а овие па глупиве Аеродромчиња лајк шо ти стиснале поглупи од тебе испаданаа, ајде сеа трк да си купиш историја и читај, само со читање ќе научиш нешто
Ххахахаха, ама се приметува по пишувањево дека си у тесно и дека се изрезили со претходниот пост СДСМ може да е со тоа име од 1991, ама таа е наследничка на СКМ, значи исти луѓе, ново име Ти не збореше уопште за тоа, него се дуваше дека идиоти сме биле како можело 1990та да има уопште партии, случајно се погоди за СДСМ да се работи, и да беше за ВМРО, ЛДП или било која друга партија истото ќе го кажеше Така да бар признај си за тоа дека се заеба... И трчи у сала верен фану, тимот ти игра за 10 минутиСДСМ е оформена 1991. Значи претходно беше спомнато некаде СДСМ, тоа што SC тоаш се залагале повеќе за обединета Југославија него ли како Комити кој биле повеќе за самостојна Македонија било политика не групата. Исто како што неможе да кажеме дека Комити биле припадници на ВМРО, така неможе да кажеме дека SC биле припадници на СКМ. Како и да ултрас-културата не е доволно развиена сеа во Македонија, а не па тоаш коа било каша попара и пола од тие што се на клипот биле на жуто пошто се фативте за тоа знаме со ружата и ѕвездата и претпоставувам дека чим ваква добра анализа ми даовте за тоа знаме моеш да ми објасниш и зашто е она Бразил знаме?
Утре ќе се собираме негде заедно ќе гледаме или секој по дома?УТРЕ ПОЧЕТОК 17 00 СУПЕР КУП фени индустри - РАБОТНИЧКИ САЛА јасмин кавадарци ПОРАДИ НЕ СОГЛАСУВАНЈЕ СО УПРАВАТА НАВИВАЧКАТА ГРУПА СИТИ ПАРК БОЈС НЕМА ДА ОТПАТУВА УТРЕ ВО КАВАДАРЦИ ЗАТОА КАНАЛ 5 КЕ ВРШИ ДИРЕКТЕН ПРЕНОС ОД ТОЈ ДУЕЛ КЕ НАВИВАМЕ ПРЕД МАЛИТЕ ЕКРАНИ ЗА НАШИОТ РАБОТНИЧКИ ИДЕМЕ НА ПОБДА САМО НИЕ САМО РАБОТНИЧКИ КОЛКУ ЗА ИНФОРМАЦИЈА НОВАТА СЕЗОНА ПОЧНУВА НА 15.10.11 ПРВО КОЛО ИГРАМЕ СО ЕКИПАТА НА ВАРДАР 2000 ВО ХРАМОТ ГРАДСКИ ПАРК УТРЕ ОДИМЕ НА ТОЛКУ ПОСАКУВАНАТА ПОБЕДА И ПРВИОТ ТРОФЕЈ ВО ОВАА СЕЗОНА ЗА ТЕБЕ РАБОТНИЧКИ И СРЦЕ И ДУША КОЈ НЕ МРАЗИ НЕКА ПАТИ И НЕКА НЕ СЛУША.
сите по дома бе ке си грмиме до кавадарциУтре ќе се собираме негде заедно ќе гледаме или секој по дома?
Гледам нема никаков евент ...
Доообро вадиме маички шалчиња тие за разглас и ќе пееме хахаха шала на страна дајте негде Галери ау да се собереме колку толку да бидеме заедно.сите по дома бе ке си грмиме до кавадарци
па битребало да има лугје во галери јас ке гледам таму кој сака нека дојде ке гледаме таму и ке навивамеДоообро вадиме маички шалчиња тие за разглас и ќе пееме хахаха шала на страна дајте негде Галери ау да се собереме колку толку да бидеме заедно.
Таму сум и јас!па би требало да има луѓе во галери јас ке гледам таму кој сака нека дојде ке гледаме таму и ке навиваме
и да не заборавиш шал и мајица хахахахаТаму сум и јас!
Ко што е ладно ќе се наредам со сите маици што ги имам дома од горе фантомка и најгоре шалче! ххахахахи да не заборавиш шал и маица хахахаха