Фан клуб: Работнички

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Дамјан Стојановски има валиден договор со Лукоил Академик а и после Европското во кошарка игра во прва петорка кај академците :)

П.С На последниот пријателски натпревар на Лукоил Дамјан беше најдобар играч со 16 поени :)

Член од
2 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
3
оваа недела ке биде преставен новиот тим најкасно до четврток во сабота дефинитивно се игра супер купот со фени само уште не се знае местото на одигруванје само ние само работнички :)
--- надополнето: Oct 2, 2011 6:28 PM ---

• Tαммι •

Гостин
Најнова информација за нашата Светост...
ВО ТЕК Е ИЗРАБОТКА НА НАЈГОЛЕМИОТ ГРАФИТ ВО МАКЕДОНИЈА, ИСТИОТ КЕ БИДЕ ДОЛГ 32 МЕТРИ, ВИСОК 2,30 МЕТРИ И КЕ БИДЕ ПОСВЕТЕН НА РАБОТНИЧКИ, ПОТОЧНО КЕ ПИШУВА "РАБОТНИЧКИ Е СРЦЕТО НА СКОПЈЕ"!
Затоа што Работнички..го заслужува тоа!!! :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.261
ВО ТЕК Е ИЗРАБОТКА НА НАЈГОЛЕМИОТ ГРАФИТ ВО МАКЕДОНИЈА, ИСТИОТ КЕ БИДЕ ДОЛГ 32 МЕТРИ, ВИСОК 2,30 МЕТРИ И КЕ БИДЕ ПОСВЕТЕН НА РАБОТНИЧКИ, ПОТОЧНО КЕ ПИШУВА "РАБОТНИЧКИ Е СРЦЕТО НА СКОПЈЕ"!
Која локација?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дечките од Капиштец ќе го праат?

• Tαммι •

Гостин
Од мала група педера ;)
оф срце тоа..ми го разубави денов само тебе те чекав да одвалиш некој бисер балкански! :love:

И да известам ..утре 18:00 часот сала Градски Парк КК.Работнички - кк куманово!
Одиме дечки за нашата гордост. :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
:love:
оф срце тоа..ми го разубави денов само тебе те чекав да одвалиш некој бисер балкански! :love:
:love::love:
Душичка напатена :) хахахах мене ми е интересно што мислиш дека си многу штосен хахаххаха
тебе ти се и многу други педерски работи интересни па никому ништо....доста го плаќате типот од "брачата" да ви црта

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Грешка си,у Кавадарци на градскиот стадион се прави графит долг 40м :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.251
Поени од реакции
18.193
Љубави сигурен си дека е платен типот од "брачата" ?:love:
Па до сеа сите графити ви ги правеше братот,не би ме зачудило и овој да ви го направи.Ко да немате да платите на некој наш..

Kajgana Shop

На врв Bottom