Фан клуб: Работнички

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Тачно! :) Ти сигурно си за мзТито и за никој друг ? :) И учи од другариве шо ти се од маало на форумов како цивилизирано и убаво се дискутира :) Немој ова напаленово жити се, се глеа дека си детиште искомплексирано. Ако имаш над 14 години си го сечам
Спремај го малиот :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ваљда сте го виделе сите, ама досадно ми е па да го презентирам појачувањето :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Колку годинки имаш?
Ај сега кажи ми што толку лошо кажав, или пак неточно па ова иронично твое прашање следи ? На профилот мој пишува колку годинки имам, ама ти ваљда сакаш да се запознаее подобро па ме прашуваш :) еве, имам 18 годинки, ти колку имаш ? :love:

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Ај сега кажи ми што толку лошо кажав, или пак неточно па ова иронично твое прашање следи ? На профилот мој пишува колку годинки имам, ама ти ваљда сакаш да се запознаее подобро па ме прашуваш :) еве, имам 18 годинки, ти колку имаш ? :love:
Сите ти фрливме мерак :cool::cool::cool: :D

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
вие се радувате на еден странец а МЗТ купија 4 американци и 4 стрби
другите македонци
Оваа година ве јадеме ;)

Kristijan 8 денеска доби една опомена.... немој да добиеш уште една ( жолт + жолт = црвен )

Од вчера си на форумов а веќе имш 50 мислења....
Помалце пишувај повеќе читај...

И смири хормоните........ Поздрав

Член од
14 август 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
KE PATITE I OVAA GODINA DZABE VI SE IGRACHI KE VE ZGAZIME PAK SRED selodrom KOPLEKSOT VI STIGNA DO NAJ VISOK STEPEN AMA NE STE VIE KRIVI BOLEST E ANTI aerodrom PUSI mzt RABOTNICKI E SRCETO NA SKOPJE
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:00 PM ---
39991_107596842632643_107581079300886_63572_2614278_n.jpg
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:00 PM ---
226735_209548009068701_100000405108015_678297_7270746_n.jpg

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
аххахаха детенце кое одделение си???
хахахах бегај бе ПРИПОР
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:03 PM ---

а овој селодром???
Него нека си го приберат неговите...... не паѓај на толку ниско ниво... гледај си работа,
гледаш дека ова му е прво мислење што очекуваш друго.... и името негово ти кажува колку е искомплекрисан..... Ти битно прибери се....

Член од
13 август 2011
Мислења
82
Поени од реакции
7
Него нека си го приберат неговите...... не паѓај на толку ниско ниво... гледај си работа,
гледаш дека ова му е прво мислење што очекуваш друго.... и името негово ти кажува колку е искомплекрисан..... Ти битно прибери се....
Ok Фала

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Двата тима припаѓаат на СД Работнички. ФК Работнички е првиот тим од тоа друштво. Од него произлегуваат сите останати. Со други зборови, тоа ти е истиот тим само во различни спортови.
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:13 PM ---
KE PATITE I OVAA GODINA DZABE VI SE IGRACHI KE VE ZGAZIME PAK SRED selodrom KOPLEKSOT VI STIGNA DO NAJ VISOK STEPEN AMA NE STE VIE KRIVI BOLEST E ANTI aerodrom PUSI mzt RABOTNICKI E SRCETO NA SKOPJE
доста се брукате

• Tαммι •

Гостин
Гледам дека тука модераторот изгледа ни е на одмор а? Ае за аеродромциве ми е познато дека си се палат од време на време со коментари, офф топици и слични работи. Ама вие бе дечки?!
Ти бре човеку смири се малце,се во свое време.... пишувај цивилизирано :) Не се диви ко нив :)
A DALI E SIGURNO DOAGANJETO NA DONALD COLE VO NASHIOT TIM MOZE NEKOJ DA MI KAZE !!!
И да сигурно е неговото доаѓање!
Зборот ми беше, гледам пак стари муабети вртите, луѓе аман освестете се, се брукате самите себе...
Ние ке пееме...дали не ми треба титула дали ми треба наш проблем!!!
вие ке постоите?!?!?!
Не се диви многу пред почеток на сезона....да не биде до средина негде да плачете пак од нас :)
Ви се уарни да губите од нас а? :)
Спремај го малиот :)
Се срамиш бе братче ако си +14 со овие постови :(
Ваљда сте го виделе сите, ама досадно ми е па да го презентирам појачувањето :)
И да ....ајде нека ни тргне со добри играчи, изгледа полека но сигурно ни се насмевнува среќата и на нас! (y)

Како девојче во спортски под-форум меѓу мУжјаци, искомплексирани/ и психотични мажи... да си го кажам своето.
Честито фамилијарни за оформениот тим и новиот тренер (ќе видиме дали до полусезона или до при крај негде ќе го задржите истиот) или ќе смените уште 2 3. Ама тоа не е битно.
Постоиме ние, постоите вие. Не се секирајте за нашето доаѓање на трибина дали во минимална или во огромна бројка нека си остане тоа на нас, ние треба да си го решаваме тој проблем. Идиотско е постојано да се ситите и да мочате титули.
Гледам се усиливте накај титула а?! Ако ако, ама чисто сумљам дека ќе ја земете.... Жими се како проколнат тим сте ми, никогаш мислам дека титула нема да земете....Ама никогаш не вели никогаш. Ако земете ќе ви честитам жими се да!
И за навивачите, мзт имале само аеродромци, Работнички имале од сите делови на Скопјево.Низ текот на времето со сите успеси во минатото, присобрале многу симпатизери од различни населби. Што е фрка сега? Што има вас тоа да ви смета, не гледам добра причина. Ѓорче, Прибор блабла...Или пак само барате добри рими за песните?!
Појма немам што е.
Толку од мене. И за крај само ќе кажам, тргнете ги на страна идиотските детски муабети...не очекува нова сезона, се надевам исто толку добра како и претходната дури и подобра.
Загревајте се навивачи, не чека губење на гласот повторно. :)
Чао од мене. (y)
( До после, се кладам дека ќе бидам уште 100 пати цитирана) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom