Гледам дека тука модераторот изгледа ни е на одмор а? Ае за аеродромциве ми е познато дека си се палат од време на време со коментари, офф топици и слични работи. Ама вие бе дечки?!
KE PATITE I OVAA GODINA DZABE VI SE IGRACHI KE VE ZGAZIME PAK SRED selodrom KOPLEKSOT VI STIGNA DO NAJ VISOK STEPEN AMA NE STE VIE KRIVI BOLEST E ANTI aerodrom PUSI mzt RABOTNICKI E SRCETO NA SKOPJE
Ти бре човеку смири се малце,се во свое време.... пишувај цивилизирано
Не се диви ко нив
A DALI E SIGURNO DOAGANJETO NA DONALD COLE VO NASHIOT TIM MOZE NEKOJ DA MI KAZE !!!
И да сигурно е неговото доаѓање!
Зборот ми беше, гледам пак стари муабети вртите, луѓе аман освестете се, се брукате самите себе...
Ние ке пееме...дали не ми треба титула дали ми треба наш проблем!!!
вие ке постоите?!?!?!
Не се диви многу пред почеток на сезона....да не биде до средина негде да плачете пак од нас
ok milo mi e
Ви се уарни да губите од нас а?
Спремај го малиот
Се срамиш бе братче ако си +14 со овие постови
Ваљда сте го виделе сите, ама досадно ми е па да го презентирам појачувањето
И да ....ајде нека ни тргне со добри играчи, изгледа полека но сигурно ни се насмевнува среќата и на нас!
Како девојче во спортски под-форум меѓу мУжјаци, искомплексирани/ и психотични мажи... да си го кажам своето.
Честито фамилијарни за оформениот тим и новиот тренер (ќе видиме дали до полусезона или до при крај негде ќе го задржите истиот) или ќе смените уште 2 3. Ама тоа не е битно.
Постоиме ние, постоите вие. Не се секирајте за нашето доаѓање на трибина дали во минимална или во огромна бројка нека си остане тоа на нас, ние треба да си го решаваме тој проблем. Идиотско е постојано да се ситите и да мочате титули.
Гледам се усиливте накај титула а?! Ако ако, ама чисто сумљам дека ќе ја земете.... Жими се како проколнат тим сте ми, никогаш мислам дека титула нема да земете....Ама никогаш не вели никогаш. Ако земете ќе ви честитам жими се да!
И за навивачите, мзт имале само аеродромци, Работнички имале од сите делови на Скопјево.Низ текот на времето со сите успеси во минатото, присобрале многу симпатизери од различни населби. Што е фрка сега? Што има вас тоа да ви смета, не гледам добра причина. Ѓорче, Прибор блабла...Или пак само барате добри рими за песните?!
Појма немам што е.
Толку од мене. И за крај само ќе кажам, тргнете ги на страна идиотските детски муабети...не очекува нова сезона, се надевам исто толку добра како и претходната дури и подобра.
Загревајте се навивачи, не чека губење на гласот повторно.
Чао од мене.
( До после, се кладам дека ќе бидам уште 100 пати цитирана)