Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
156
Поени од реакции
149
A postoi li monzost da se Sverceri ?? Na niv nisto ne im znaci veliki petok , a ima i gnev kaj niv radi palenjet na albanskoto name .
Времето ќе покаже, може и да се некои наркомани од цпб кои што за некоја доза жуто ке провалат во сопствениот фан шоп, а после ке ги шиткаат реквизитите на фемили или на деца од цпб... во моментов се е можно :icon_mrgr

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Ne mora da znaci deka po deffault FA stoi pozadi ova ama koga togas ke se doznae....ke se doznaat heroite na veliki petok...iako na poveketo im e jasno koj e ama neka se poceka nekoj den koga ke bide i officijalno....
Ја лично не ја исклучувам и таа можност, да е некој 10ти, под претпоставка е напишан тој пост што не значи дека е 100% точен, баш дека е Велики Петок оставам простор и за оние другите иако голем дел од ' децава ' денес абер немаат од овие религиозни работи.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Дај да оставиме истрагата да открие кој е, да не претпоставуваме. Лично мислам дека ниеден македонец, односно член на македонска група не би го направил ова на овој ден, а исто така и се надевам и апелирам да се престане со овие работи. Да се покаже кој е најјак во сала и стадион, а не со вакви примитивни работи да се брани името на навивачите. Спомна некој претходно а и се сложувам со тоа да не се прават вакви акции, во време кога треба да се обедниме за да се оствари некое право за навивачоте

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.231
A postoi li monzost da se Sverceri ?? Na niv nisto ne im znaci veliki petok , a ima i gnev kaj niv radi palenjet na albanskoto name .
Затоа ви реков да не избрзувате со заклучоци, со оглед на тоа што на помалку од километар од штабот има цело маало со Швецери :wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.231
207442_10150158535763406_280300768405_6658328_114914_n.jpg
Тукушто ставено во галеријата на Шверцери :wink:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Џабе хејтот што отиде за аеродромците, тоа ти е класика рекла казала муабет и тоа е тоа, ете ја за горе се извинувам за грешната претпоставка мада откако ми светна за Велики Петок а и категоричниот демант од ФА оставив простор и за други иако во баскет групи кои се ривали од албанска националност скоро и да нема.

Тоа ти е, деформирана постапка од деформирани особи.

--- надополнето ---

Него, грдо се заебаа со ставањево на сликава, принтскрин само еден нека им удрат и готово, тој што е админ на страната рачунајте го за готов, или админи, сеедно, ставаат материјал што е краден на фејсбук, многу лесно можат да бидат пронајдени, тоа е, ај што се деформирани, и глупи се.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Според фб страната на ЦПБ оваа маица е земена од порано, не е од фан шоп

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Kako be sverceri ja zemale ???!!!! Pa neli hienive i drugi tuka "experti" tvrdea deka CPB so Sverceri bile zaedno...... ??!!! a "experti" ??!!
Abe opinoci edni 20 godini filmovi pravite samo i nikako da prestanete :tv: :tv:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
156
Поени од реакции
149
Kako be sverceri ja zemale ???!!!! Pa neli hienive i drugi tuka "experti" tvrdea deka CPB so Sverceri bile zaedno...... ??!!! a "experti" ??!!
Abe opinoci edni 20 godini filmovi pravite samo i nikako da prestanete :tv: :tv:
Да не биде рекла казала, прашај ги помладите дечки од ваши редови дали членови на шверцери имаат идено со вас на дерби...

Член од
20 март 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
znachi ve molam bez filozofiranje,bez prazni muabeti.Ne samo shto se znae deka se chelonovi na Fa tuku se znae i tochno koi dvajca go izvrshile sramnoto delo,pa duri se znae i koj gi chekla vo kolata,taka da praznite muabeti i probuvanjeto fa da si ispere gzot so deka shverceri napadnale propadnaa vo voda,pozdrav selajci srametese!!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
znachi ve molam bez filozofiranje,bez prazni muabeti.Ne samo shto se znae deka se chelonovi na Fa tuku se znae i tochno koi dvajca go izvrshile sramnoto delo,pa duri se znae i koj gi chekla vo kolata,taka da praznite muabeti i probuvanjeto fa da si ispere gzot so deka shverceri napadnale propadnaa vo voda,pozdrav selajci srametese!!!!

Засрамете се ФЕМИЛИ,наместо во сала во 3-4 да им влезете кога нема никој (ова е херојско дело) вие во фан шоп...ц ц ц

--- надополнето ---

Засрамете се ФЕМИЛИ,наместо во сала во 3-4 да им влезете кога нема никој (ова е херојско дело) вие во фан шоп...ц ц ц

П.С. Сами сте си го искршиле педерчиња едни, оној КК си пере пари од тој фан шоп и на многу " фаци " од ЦПБ им смета тоа,па ништо чудно лавовско срце да се јави тука и да ви каже дека храбрите 1060 го искршиле :)))

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Абе штета мене како не ми текнало да дојдам да го кршам,баш таа вечер бев у парк....само што ке имаше разлика ако дојдев јас,немаше ништо да остане ке ви го запалев,да ви се помочам на шопот и на се во него
вие сте нашле да продавате муда за бубрези....кој прв почна со провалување по празни сали?!?!?!?!?!
кој ве ебе

Kajgana Shop

На врв Bottom