Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Нема со да објаснуем ја, јасно ни е на сите како е земена таа кореографија која седеше у салата као декор, а знаеш ваљда дека сите навијачки групи после вадењето на кореографијата истата ја палат/фрлаат. А, заставата Пирамида објасни fa997 као била земена и кој прочитал, прочитал кој не нека умре у незнаење.

И да, ова е последно мое излагање (као што милуваш да кажеш) во врска со вашата групичка, од сеа па натаму ќе ве остаам да живеете у вашиот фиктивен свет кој ви го ствара човек со два грама памет и да дркате на вашите 14 титули. ;)
Да бе да сите знамиња вие ги вадите и фрлате овај палите, затоа и малце ви се некако !!!!

Чим ти е последен пост овде да те поздавиме како што треба
сонувај пријателе

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
SLUSHAJ , SLUSHAJ MACI SEGA , KUROT NE TI BEGA , KAKO TEBE RUZEN CHOVEK NA SVETOT NEMA na na na na na na na nan an an anan a

AHHAHAHAHAHAHHAHA

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
SLUSHAJ , SLUSHAJ MACI SEGA , KUROT NE TI BEGA , KAKO TEBE RUZEN CHOVEK NA SVETOT NEMA na na na na na na na nan an an anan a

AHHAHAHAHAHAHHAHA
KAKVA BEDA STE VIE! AMA TOA E NEMOZETE SO CELA NAVIVACKA GRUPA PA SEA NA EDEN COVEK SE FRLIVTE! AMA NELI SE ZA "SRCETO" NA SKOPJE!

i dobro e sto pocnavte da naogjate inspiracija vo nasi pesni! :bravo:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.710
Поени од реакции
3.052
KAKVA BEDA STE VIE! AMA TOA E NEMOZETE SO CELA NAVIVACKA GRUPA PA SEA NA EDEN COVEK SE FRLIVTE! AMA NELI SE ZA "SRCETO" NA SKOPJE!

i dobro e sto pocnavte da naogjate inspiracija vo nasi pesni! :bravo:
Ne go sakam vakviot nacin na ruganje na eden clen od navivacka grupa, ednostacno ne cini

--- надополнето ---

A za toa od vasi pesni nema veze i vie toa go praite taka da ne si u pravo

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Нема со да објаснуем ја, јасно ни е на сите како е земена таа кореографија која седеше у салата као декор, а знаеш ваљда дека сите навијачки групи после вадењето на кореографијата истата ја палат/фрлаат. А, заставата Пирамида објасни fa997 као била земена и кој прочитал, прочитал кој не нека умре у незнаење.

И да, ова е последно мое излагање (као што милуваш да кажеш) во врска со вашата групичка, од сеа па натаму ќе ве остаам да живеете у вашиот фиктивен свет кој ви го ствара човек со два грама памет и да дркате на вашите 14 титули. ;)
Добро е тоа шо си го кажа своето мислење и си се тргна настрана, а не да го тупиш ко колегите твои по цел ден овде. Затоа од мене имаш респект и едно “зеленко’’, иако сме на две спротивставени страни и нормално не се сложуваме во мислењата.

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Napadnavte na gostinski teren, em go jadevte em vi zemaa zname. Zarem se isplatese takov rizik?

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...односно не го ни бркаше ниту пак најмалце му претеше на тој дечко што притрча одпозади полицијата и избега десно надоле како што се гледа на клипот !!!
...ete konecno dojdovme do toj moment da nekoj od vas SAM si priznae deka NAVIVAC,a ne policaec go odzel tranparentot...
bez snimka nekoj naiven mozebi do sega vi "veruvase" deka vi go odzele dzandari,ama sega posle snimkava :nenene:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
...ete konecno dojdovme do toj moment da nekoj od vas SAM si priznae deka NAVIVAC,a ne policaec go odzel tranparentot...
bez snimka nekoj naiven mozebi do sega vi "veruvase" deka vi go odzele dzandari,ama sega posle snimkava :nenene:
Пријателе не се резили, односно не треси зелени, кога незнаеш, што како било, немора делови од одговор да цитираш, за да го истераш твоето !!!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Пријателе не се резили, односно не треси зелени, кога незнаеш, што како било, немора делови од одговор да цитираш, за да го истераш твоето !!!
...nema sto jas da teram nesto moe,ima snimka lugjeto se mozat ubavo ko na tanjir da vidat...40 sec,deckoto go zima(ne mu go ostava na dzandarot),si ide.....i fala,prijatno...
p.s./ demek sakas da mi kazes,da nacekas takva prilika(da si vlezen na teren na 3 metri od protivnicka grupa U SVOJA SALA i da mozes) deka NEMA DA ODZEMES TUGj TRANSPARENT A?...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
vo vrska so temava zbor dva...nekoi ne go gledaat toa sto ili nejkat da go vidat toa sto 15 dusi vo tuga sala vlagaat vo teren da kradat znaminja,nejkat da go vidiat toa sto cpb uspeea da zemat zname pa deckoto go frli koga mu se pustija policajci i priota policaecot go frla na strana znameto na majmuni za da ne bide zemeno...toa ne vi se gleda a ???!!
site se glupi ama krajno glupi i ograniceni ako ne sfakaat deka znameto zemeno od cpb e so pomos na policija,policijata gi tepa cpb i gi tera nagore na tribina a na majmuni ko na tanjir im e ostaveno da si zimaat sto sakaat.....da imam 20 policajci so mene ke im vlezam na koja bilo grupa od 50 luge kolku sto bea cpb i ke im zemam od zname do tapan...
Mene bar ovaa slucka mi e dovolen pokazatel da ocenam koj na kogo mu go dudla tuka na ovaa tema....eve na primer ovoj pogore sto veke mi e smaceno da mu repliciram i da mu go spominjam imeto,od cela slucka tuka toj uspeal da vidi samo i da zakluci deka majmuni im go zele znameto i nisto poveke....pa posle nekoj ke mi kaze deka tuka ovoj klinecov ili nekoj drug neutralno gi sogleduvale nastanive....begaj be tamu,prvo neka neutralno mi kazat sto bara zname na fa kaj cpb i od koga toa se krade zname so pomos na policija a pritoa istoto e vrateno sto e uste pogolem rezil za edna navijacka grupa vo slucajov majmuni.....abe nema veze toa bitno e na cpb zname im zemale,taka dudlaci ???!!!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.291
Поени од реакции
8.182
vo vrska so temava zbor dva...nekoi ne go gledaat toa sto ili nejkat da go vidat toa sto 15 dusi vo tuga sala vlagaat vo teren da kradat znaminja,nejkat da go vidiat toa sto cpb uspeea da zemat zname pa deckoto go frli koga mu se pustija policajci i priota policaecot go frla na strana znameto na majmuni za da ne bide zemeno...toa ne vi se gleda a ???!!
site se glupi ama krajno glupi i ograniceni ako ne sfakaat deka znameto zemeno od cpb e so pomos na policija,policijata gi tepa cpb i gi tera nagore na tribina a na majmuni ko na tanjir im e ostaveno da si zimaat sto sakaat.....da imam 20 policajci so mene ke im vlezam na koja bilo grupa od 50 luge kolku sto bea cpb i ke im zemam od zname do tapan...
Mene bar ovaa slucka mi e dovolen pokazatel da ocenam koj na kogo mu go dudla tuka na ovaa tema....eve na primer ovoj pogore sto veke mi e smaceno da mu repliciram i da mu go spominjam imeto,od cela slucka tuka toj uspeal da vidi samo i da zakluci deka majmuni im go zele znameto i nisto poveke....pa posle nekoj ke mi kaze deka tuka ovoj klinecov ili nekoj drug neutralno gi sogleduvale nastanive....begaj be tamu,prvo neka neutralno mi kazat sto bara zname na fa kaj cpb i od koga toa se krade zname so pomos na policija a pritoa istoto e vrateno sto e uste pogolem rezil za edna navijacka grupa vo slucajov majmuni.....abe nema veze toa bitno e na cpb zname im zemale,taka dudlaci ???!!!!
види вака другарче ретко или никогаш не ви се мешам во вашата скопска турлитава но би сакал да дадам еден коментар не дека ќе ги бранам нешто прилепчани ама чудно е
на почетокот не се гледа убаво дека вие со намера влегувате да земете знаме но и да речеме дека е така сте одбројвале и сте влегле по крај минорното обезбедување во сите утакмици што сега имам присуствувано сте се решеиле на таков храбар потег да нападните деца од 15-17 години но кога сте влегле требало да бидете спремни на реакција на полицијата што значи и да ве тепаат а вие да успееете да земете знаме на кое за вољја на вистината сте биле до самиот крај но што тогаш го пуштил знамето кога го зел и акако од влезени дестина души ниту еден друг не успеја да земе знаме и нели кога то ави било целта требало на тоа да с енасочите кога го зедовте да го зачувате а ен да загубите свое од два тројца деца членвои на мајмуни
друго што ми падна во очи е тоа ете кога веќе изјавувате дека сте одле на тоа да земете знаме зошто повеќе од половината ваши членови ја напуштија салата практично избегаа надвор уште пред да дејствува полицијата и семкарите кои покасно почнуваат да маваат со столчина односно уште не вратени вашите членови од другата трибина остатокот е надвор и ги остава сами на цедило тие што влегоја
трето викаш да знаеш дека полицијат ќе биде на твоја страна ќе му земеш транс не било која група кај тебе во сала па нели кога сте се решиле на влез и одземање на транс требаше да знаете дека ќе реагира полицијата и да се сносите со последиците
за резилот дека е голем кај мајмуни е вистина што го вратиле мама мора д а признаеш дека и кај вас има срам што не си го вративте од трибина и сала туку по други канали :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom