- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 461
- Поени од реакции
- 79
so znaminjata na komiti.. Ama nie ne se falivme so tie znaminja nikade a vie ?navedi koga,sto,kako...
so znaminjata na komiti.. Ama nie ne se falivme so tie znaminja nikade a vie ?navedi koga,sto,kako...
dali znaes kako bea zemeni ? kako ne se falevte so niv be? pa ni gi potekovte ovde na cel forum, stavajki sliki od niv, duri uste nerazdeneto se isfali vas clen deka se zemeni.so znaminjata na komiti.. Ama nie ne se falivme so tie znaminja nikade a vie ?
Da, ke "gi perete niv"dali znaes kako bea zemeni ? kako ne se falevte so niv be? pa ni gi potekovte ovde na cel forum, stavajki sliki od niv, duri uste nerazdeneto se isfali vas clen deka se zemeni.
a kako stignaja to toj clen ? ne, jas sum 100% siguren deka vas clen prati slika od mecot so vardar vo skopje na koe bea obelezani koi transovi se zemeni..Da, ke "gi perete niv"
za prv pat na ovoj forum bea staveni od eden clen na vojvodi (100% siguren sum)
Treba da znam i negovo ime i prezime ?a kako stignaja to toj clen ? ne, jas sum 100% siguren deka vas clen prati slika od mecot so vardar vo skopje na koe bea obelezani koi transovi se zemeni..
ne sum vo greska, kraj na diskusijataTreba da znam i negovo ime i prezime ?
greshka si !
mislam deka mnogu otidovme off topic !
Za koi kodeksi pravime muabet i koi kodeksi treba da se ucat..???!!!тука поубаво се слуша
научете ги кодексите првин ЦПБ.
vaka drugar jas nitu sum bil tamu nitu znam sto slucilo no od videoto ubavo se gleda deka prven vlegva eden od majmuni odma na pocetokot ama kamerata e svretna na strana potoa vlegvaat cpr da go vratat znameto nekolku dusi i tuka reagira policijata i del od majmuni odnosno dvajca i tie vlegvaat na teran a cpr begat od policijata i toa site sto vlegoa a drugite sto se na tribina duri se gleda deka begaqat nadvor od salata no naj smesno e toa sto tie cpr sto go kradat i znameto na majmuni i sto si go vrakaat nivnoto od begaketo gi ostavaat dvete znamina i majmuni posteno si go zemaat i nivnite sto se obeseni gi trgaat od zad kosotне ми е јасна баш баш случкава зошто ЦПБ ги напаѓаат Мајмуни ????
гледам првен ЦПБ земаат транс па после Мајмуни ли им крадат не ми е јасна баш случкава ако можеш брат појасни како се деси ова ???
фала фала ехехе значи испаѓа посегна по туѓото остана без своето :pos2: ... жртвата е битна xDvaka drugar jas nitu sum bil tamu nitu znam sto slucilo no od videoto ubavo se gleda deka prven vlegva eden od majmuni odma na pocetokot ama kamerata e svretna na strana potoa vlegvaat cpr da go vratat znameto nekolku dusi i tuka reagira policijata i del od majmuni odnosno dvajca i tie vlegvaat na teran a cpr begat od policijata i toa site sto vlegoa a drugite sto se na tribina duri se gleda deka begaqat nadvor od salata no naj smesno e toa sto tie cpr sto go kradat i znameto na majmuni i sto si go vrakaat nivnoto od begaketo gi ostavaat dvete znamina i majmuni posteno si go zemaat i nivnite sto se obeseni gi trgaat od zad kosot
toa e vo kratki crti :salut:
Пријателе мислам дека си грешка ... слушни малце подобро како се брои 4 3 2 1 ... тоа е знак за влез во теренvaka drugar jas nitu sum bil tamu nitu znam sto slucilo no od videoto ubavo se gleda deka prven vlegva eden od majmuni odma na pocetokot ama kamerata e svretna na strana potoa vlegvaat cpr da go vratat znameto nekolku dusi i tuka reagira policijata i del od majmuni odnosno dvajca i tie vlegvaat na teran a cpr begat od policijata i toa site sto vlegoa a drugite sto se na tribina duri se gleda deka begaqat nadvor od salata no naj smesno e toa sto tie cpr sto go kradat i znameto na majmuni i sto si go vrakaat nivnoto od begaketo gi ostavaat dvete znamina i majmuni posteno si go zemaat i nivnite sto se obeseni gi trgaat od zad kosot
toa e vo kratki crti :salut:
znaci moja greskaПријателе мислам дека си грешка ... слушни малце подобро како се брои 4 3 2 1 ... тоа е знак за влез во терен
СПБ влегоа први, земаа знамиња, а потоа ги збрка полицијата, со нивна помош мајмуни си ги вратија, а кога беше земено знамето на СПБ полицаецот едноставно дозволи да биде земено, односно не го ни бркаше ниту пак најмалце му претеше на тој дечко што притрча одпозади полицијата и избега десно надоле како што се гледа на клипот !!!
Da,da vo pravo si za ovoj del...uste ostana samo vo tvoeto kratko i strucno izlaganje da objasnese kako se nasla vasa zastava kaj cpb na tribina...Ex,ovie od centar znaci sto se nema da vi napravat....ova im e vtoro zname,kaj vas ja cekame premierata....:pos2: :pos2:Значи да резимираме.
Као што ја разбрав од муабетов горе, според вас не сте вие криви што ви ја зеле заставата, туку полицијата е неажурна и не ги спречила да го направат истото. Ех, глупи џандари значи што се нема да ви напраат. :salut:
Samo te zamoluvam da lobiras kaj tvojata grupa ama selska grupa vo prav smisol na zborot da go prati tvojot primer na metla od tuka...zs go preteravte...Нема со да објаснуем ја, јасно ни е на сите како е земена таа кореографија која седеше у салата као декор, а знаеш ваљда дека сите навијачки групи после вадењето на кореографијата истата ја палат/фрлаат. А, заставата Пирамида објасни fa997 као била земена и кој прочитал, прочитал кој не нека умре у незнаење.
И да, ова е последно мое излагање (као што милуваш да кажеш) во врска со вашата групичка, од сеа па натаму ќе ве остаам да живеете у вашиот фиктивен свет кој ви го ствара човек со два грама памет и да дркате на вашите 14 титули.