Фан клуб: Работнички

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
тука поубаво се слуша

научете ги кодексите првин ЦПБ.
Za koi kodeksi pravime muabet i koi kodeksi treba da se ucat..???!!!
Za dogovoren fajt 10 na 10 a se sobiraat 50 dusi,za famozniot i procueniot napad na kejot koga 30 spartanci so sipki,stapovi i kade sto megudrugoto organizatorot na toj napad da ne go imenuvam vadi pistol....a zamislete cela taa artilerija samo za eden covek...ova kolku sto znam jas go nema vo kodeksite...ili pa ako sakate ke vi go kazam i ovoj primer koga pred edno 5/6 godini posle natprevar vo park upadnaa aerodromcinjava vo karpos 1 potocno kaj zapon,bela kaficite i mavaa so sisinja po nevina raja a uspat pretepaa drugar moj vo debar maalo koj vrska nema so kosarka i so navivanje....jas za ovie kodeksi ne znam i nejkam da gi ucam....
I da ne se pravime tuka so sila glupi,cpb do sega imale milion problemi so dzandari i vo jane sandanski i vo park pa jas ne pamtam fa da peele protiv dzandarite....taka da ako na hiencinjava im teknalo od pred sezona/dve da gi pocituvaat kodeksite togas ok e ama samo gi zamoluvam da ne patat od amnezija i da ne go zaboravaat svoeto minato.....da ne me sfati nekoj pogresno ne velam deka cpb gi pocituva kodeksite,daleku od toa...kaj nas poveketo grupi ne ni gi znaat kodeksite a ne pa da gi pocituvaat a najmalce pa ovie "najdobrite,najubavite,najglasnite,najbrojnite,najjakite..." smeat da zborat na ovaa tema...ostavete gi kodeksite za drugite grupi niz evropa koj se nekolku klasi nad nasava tifo scena..

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.291
Поени од реакции
8.184
не ми е јасна баш баш случкава зошто ЦПБ ги напаѓаат Мајмуни ????
гледам првен ЦПБ земаат транс па после Мајмуни ли им крадат не ми е јасна баш случкава ако можеш брат појасни како се деси ова ???
vaka drugar jas nitu sum bil tamu nitu znam sto slucilo no od videoto ubavo se gleda deka prven vlegva eden od majmuni odma na pocetokot ama kamerata e svretna na strana potoa vlegvaat cpr da go vratat znameto nekolku dusi i tuka reagira policijata i del od majmuni odnosno dvajca i tie vlegvaat na teran a cpr begat od policijata i toa site sto vlegoa a drugite sto se na tribina duri se gleda deka begaqat nadvor od salata no naj smesno e toa sto tie cpr sto go kradat i znameto na majmuni i sto si go vrakaat nivnoto od begaketo gi ostavaat dvete znamina i majmuni posteno si go zemaat i nivnite sto se obeseni gi trgaat od zad kosot
toa e vo kratki crti :salut:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.682
Поени од реакции
1.021
vaka drugar jas nitu sum bil tamu nitu znam sto slucilo no od videoto ubavo se gleda deka prven vlegva eden od majmuni odma na pocetokot ama kamerata e svretna na strana potoa vlegvaat cpr da go vratat znameto nekolku dusi i tuka reagira policijata i del od majmuni odnosno dvajca i tie vlegvaat na teran a cpr begat od policijata i toa site sto vlegoa a drugite sto se na tribina duri se gleda deka begaqat nadvor od salata no naj smesno e toa sto tie cpr sto go kradat i znameto na majmuni i sto si go vrakaat nivnoto od begaketo gi ostavaat dvete znamina i majmuni posteno si go zemaat i nivnite sto se obeseni gi trgaat od zad kosot
фала фала ехехе значи испаѓа посегна по туѓото остана без своето :pos2: ... жртвата е битна xD

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Пријателе мислам дека си грешка ... слушни малце подобро како се брои 4 3 2 1 ... тоа е знак за влез во терен
СПБ влегоа први, земаа знамиња, а потоа ги збрка полицијата, со нивна помош мајмуни си ги вратија, а кога беше земено знамето на СПБ полицаецот едноставно дозволи да биде земено, односно не го ни бркаше ниту пак најмалце му претеше на тој дечко што притрча одпозади полицијата и избега десно надоле како што се гледа на клипот !!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.291
Поени од реакции
8.184
Пријателе мислам дека си грешка ... слушни малце подобро како се брои 4 3 2 1 ... тоа е знак за влез во терен
СПБ влегоа први, земаа знамиња, а потоа ги збрка полицијата, со нивна помош мајмуни си ги вратија, а кога беше земено знамето на СПБ полицаецот едноставно дозволи да биде земено, односно не го ни бркаше ниту пак најмалце му претеше на тој дечко што притрча одпозади полицијата и избега десно надоле како што се гледа на клипот !!!
znaci moja greska
znaci ste vlegle da zemete zname ama namesto toa vie ste izgubile :vozbud:

inaku eve dve znamina od naj jakite kako se zagubeni sto vidov na fb

i ova

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Значи да резимираме.
Као што ја разбрав од муабетов горе, според вас не сте вие криви што ви ја зеле заставата, туку полицијата е неажурна и не ги спречила да го направат истото. Ех, глупи џандари значи што се нема да ви напраат. :salut:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Значи да резимираме.
Као што ја разбрав од муабетов горе, според вас не сте вие криви што ви ја зеле заставата, туку полицијата е неажурна и не ги спречила да го направат истото. Ех, глупи џандари значи што се нема да ви напраат. :salut:
Da,da vo pravo si za ovoj del...uste ostana samo vo tvoeto kratko i strucno izlaganje da objasnese kako se nasla vasa zastava kaj cpb na tribina...Ex,ovie od centar znaci sto se nema da vi napravat....ova im e vtoro zname,kaj vas ja cekame premierata....:pos2: :pos2:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Нема со да објаснуем ја, јасно ни е на сите како е земена таа кореографија која седеше у салата као декор, а знаеш ваљда дека сите навијачки групи после вадењето на кореографијата истата ја палат/фрлаат. А, заставата Пирамида објасни fa997 као била земена и кој прочитал, прочитал кој не нека умре у незнаење.

И да, ова е последно мое излагање (као што милуваш да кажеш) во врска со вашата групичка, од сеа па натаму ќе ве остаам да живеете у вашиот фиктивен свет кој ви го ствара човек со два грама памет и да дркате на вашите 14 титули. ;)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Нема со да објаснуем ја, јасно ни е на сите како е земена таа кореографија која седеше у салата као декор, а знаеш ваљда дека сите навијачки групи после вадењето на кореографијата истата ја палат/фрлаат. А, заставата Пирамида објасни fa997 као била земена и кој прочитал, прочитал кој не нека умре у незнаење.

И да, ова е последно мое излагање (као што милуваш да кажеш) во врска со вашата групичка, од сеа па натаму ќе ве остаам да живеете у вашиот фиктивен свет кој ви го ствара човек со два грама памет и да дркате на вашите 14 титули. ;)
Samo te zamoluvam da lobiras kaj tvojata grupa ama selska grupa vo prav smisol na zborot da go prati tvojot primer na metla od tuka...zs go preteravte...
ps.pa sea treba da se slusne i drugata strana a ne samo na fa997 vo vrska so znameto ama dobro, ke kazam u tvoj stil... koj ne saka da ja znae vistinata neka se tesi i neka umre vo lagi....
pps.do 4ta pa moze i do 5ta titula drkavme ama veke dobri 10 godini EBEME !!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom