Фан клуб: Работнички

Член од
17 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1

Mal interesen detal od Amak - Rabotnicki. Zgora na se, tipot nosi duks FA (tie crnite, so plavo FA od napred). Na poluvreme se prefrli na nasata tribina, no od drugata strana na zapisnickata masa i zaedno so uste 4-5 dusi aplaudiraa na sekoj kos na Amak. :helou:

Mozda ne navivale za Amak ili protiv nas, mozda davale poddrska na MZT koj vo tie momenti igrase vo Kavadarci. :)
abe Pikaso tipot vo duksot e dete koe samo sto zavrsi osnovno...

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Од вас немате ниедна слика ама затоа од нас полни ви се сите мемориски картички за апаратите

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Од вас немате ниедна слика ама затоа од нас полни ви се сите мемориски картички за апаратите
Ако немаш одговор не туку треси зелени :helou:
и да те потсетам

мзт тиииии што ми ја украде душатаа

хахахахахахаххахаахах:pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Во Свети Николе имало ЦПБ навивачи?
Мислев на трибината на цпб у Скопје, знам дека не биле кај вас :) ...

Физичките закони се такви. Ако си на едно место, автоматски не можеш да бидеш на друго. Али ако, битно они дојдоа МЗТ да го гледаат и да уживаат во претставата. Се друго е излишно :wink:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Ama tebe "PEDERI" od usta ne ti izleze. Samo toa go kazuvas. Mozda ti se svigja sto ne ti iskaca od usta, a mozda i ti si eden od junacive:

PS: YMFA! :music3::music3::music3:

PPS: :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
Ama tebe "PEDERI" od usta ne ti izleze. Samo toa go kazuvas. Mozda ti se svigja sto ne ti iskaca od usta, a mozda i ti si eden od junacive:

PPS: :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
hahhah pesko stalno si ja gledas slikata i :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: zver si...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
hahhah pesko stalno si ja gledas slikata i :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: zver si...
Од денеска па натаму на радио Ultras ке ги следите најдобрите навивачки хитови
моментално на првата позиција без конкуренција се наоѓаат

Трајче Манев&Family : мзт ти

Рецензија: Јас мислам дека соработката со Трајче Манев ви е одлична идеја па ако најдете добар менаџер догодина здравје може да ве пратиме и на Евровизија :))))))

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.221

Дај бе не ја ставај више сликава. Правиш да повраќам секој ден:nesvest:. ОКЕЈ Е ЈА ВИДОВМЕ!!!! Мислам дека ја стави едно 673872617826187261876876187627316 пати до сега:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ај да го тупи со стварна слика, али со монтажа да се фалиш бе , ццц . . . осет да се немало.

Опиум, не бриши постови бе :) ...

Kajgana Shop

На врв Bottom