- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
А бе хулиган, па што не напраивте нешто кога бевме вториот пат во Кавадарци, туку има и клип се гледа како бегате надвор преку теренот доле.ne lazete mnogu za taa utakmica. ubavo vi kaza atanase deka nema da priznaete deka toj bese udren so sipka ali znam deka realnosta boli.
prvo se slucija sitnici incidenti koga naco, cejkata,... i tamu uste nekoi se obiduvaa da ve napadnat i bea odbivani od policajcite. i vas zatoa zatoa ve premestija skros vo gorniot agol vo kosot na salata i tokmu koga ve turkaa natamu edno dete od kavadarci 20 godini ima moj poznanik e go tresna eden od vasite so metalna sipka. po sto policijata ne go zabeleza vo samiot metez. podocna nacistot dojde i vi frli sise polno so voda po sto pogodi uste nekogo. sakas veruvaj sakas ne. pa i me boli kur ako ne veruvas. samo ke ti kazam znam deka realnosta boli ali toa e. a ti sugurno koga bese turkan vo kosot ne ti e snimeno toa. a dobro e toa za kamerata ne lazes stvarno snimase
Од кога бе вие тепачи станавте, навивачи одеднаш !? И што ако го удрил со шипка и избегал, и што направил??? Покажал дека е јак? НЕ!
Имате среќа што живеете надвор од Скопје па некои закони не важат како што важат во главниот град. Како на пример комотно да можеш да си внесуваш 1л. шише кисела вода, Кока Кола итн.
Второ полицијата секогаш гледа да ве заштити бидејќе сте мало место, секој со секого се знае, додека кај нас едвај чекаат да направиш грешка за да бутнат во станица.
А да. и пази што ми викаш ти, еден Кавадарчанец удри со метална шипка еден ваш член !? Не знам кај го има тоа во светот во сала да можеш да внесеш шипки, палки, боксирачи итн.