Фан клуб: Работнички

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
jas tvrdam deka sekoj od nas imase ili sal ili zname Makedonija... a amicite bea sivi ne sini !!! jas ve prasuvam zosto lani ne dojdovte vo Jane Sandanski da ja bodrite reprezentacijata ??? zosto ne dojdovte vo salata gradski park pred 2 godini?? sea naglo stanavte patrrioti??? pocnavme da peeme takvi pesni zoso vcera oni izgledaa kako da navivaat za druga preprezentacija... celo vreme se delea ??? p.s. kazete mu na drugarot od kavadarci kade so cvikeri temni vo devet vecer?? pozz do serif !!!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
jas tvrdam deka sekoj od nas imase ili sal ili zname Makedonija... a amicite bea sivi ne sini !!! jas ve prasuvam zosto lani ne dojdovte vo Jane Sandanski da ja bodrite reprezentacijata ??? zosto ne dojdovte vo salata gradski park pred 2 godini?? sea naglo stanavte patrrioti??? pocnavme da peeme takvi pesni zoso vcera oni izgledaa kako da navivaat za druga preprezentacija... celo vreme se delea ??? p.s. kazete mu na drugarot od kavadarci kade so cvikeri temni vo devet vecer?? pozz do serif !!!
Јане Сандански Градски парк тоа е размах од 4 години така.Навивачката група Лозари не навиваше активно се до лани кога повторно ја рестартираа за да навива за Кк Фени пошто пред тоа немаше за кој да навива а во предходниот пост викаш да не доааѓат Лозари да навиваат за Македонија.ЗОШТО БЕ!!!! да не игра репрезентација на Скопје па да ни забранете да доаѓаме да не е на мајка ти салата па ти кажеш кој ќе оде кој не.Синоќа тоа што го сторивте ќе ви се смеат сите и после биле најдобра навивачка група во Македонија немате ни Н од најдобра подобро седете си во Аеродром и барем да не ви се смеат:pos2::pos2::pos2:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Јане Сандански Градски парк тоа е размах од 4 години така.Навивачката група Лозари не навиваше активно се до лани кога повторно ја рестартираа за да навива за Кк Фени пошто пред тоа немаше за кој да навива а во предходниот пост викаш да не доааѓат Лозари да навиваат за Македонија.ЗОШТО БЕ!!!! да не игра репрезентација на Скопје па да ни забранете да доаѓаме да не е на мајка ти салата па ти кажеш кој ќе оде кој не.Синоќа тоа што го сторивте ќе ви се смеат сите и после биле најдобра навивачка група во Македонија немате ни Н од најдобра подобро седете си во Аеродром и барем да не ви се смеат:pos2::pos2::pos2:
Haa:pos2::pos2: Uzivaj si najdobri ste posebno tapanot

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
ne, ti rekov lani i prehlani.. ne pred 4 godini !!! jas rekov ne doagajte ic da navivate ako se delite !!! nie i komiti se sinhroniziravme vie kako izbeglici drugo peete i od toa se strvori revolotot... a za koj e najdobar pak ek kazam pisi na youtube.com Family Aerodrom i se ke ti stane jasno

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ne, ti rekov lani i prehlani.. ne pred 4 godini !!! jas rekov ne doagajte ic da navivate ako se delite !!! nie i komiti se sinhroniziravme vie kako izbeglici drugo peete i od toa se strvori revolotot... a za koj e najdobar pak ek kazam pisi na youtube.com Family Aerodrom i se ke ti stane jasno
Абе дечко не реков никаде дека Лозари се најдобри ама баш никаде а тоа со ју туб шо го лафиш цело сабајле виќе преку ваквоа си ми дојден.Такво однесување не е дозволено посебно на меч на националната селекција бе алоо доста се правдај само не си прав да ти кажам признај си и крај на дискусија луѓе сне сите грешиме.:baeh:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
so da priznaam ???? kazi mi samo zosto se delevte ne peevte so nas i komiti zaedno???
Што да пееме бре СИмиќ Уши К*р да пуши јас од мал сум научен о сузана тоа ли да пееме :nesvest::nesum:СРАМОТА па вика зошто не пеевте заедно со нас оти ви не пеете заедно со нас а сите сне еднакви таму МАКЕДОНЦИ а не а игра репрезентацијата гледаме како повеќе да ја оцрниме ебате Македончето што сне.:salut:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
izlezi momce... sto ne peevte?? edno ime imame.... ???? grcija kurva.... ???
Лозари цела утакмица пееја такви патриотски песни што се однесуваат на репрезентацијата на Македонија е сега точно е дека вие нас не не сакате пошто сне сојуз со Чкембари ама таа е ај не вреде да се расправаме тоа што грешите грешите ај друг пат ќе глеате да не се повторе.:jaj:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
izlezi momce... sto ne peevte?? edno ime imame.... ???? grcija kurva.... ???
Едно име имаме ја пеевме...ама сами.....и вие нас не не подржувавте кога пеевме цело време Македонија ооо.....оти не не подржавте него само провоциравте ама ние си продолживме и вас ве снема после:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
dobro u pravo si ajjjj !!! so seljak ne mozes da iskocis na kraj potesko od SELJACKI INAET NEMA !!! kraj vise ne dikutiram na taa tema !!!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Никој не згрешил од кај нас. Немој со сила да ставаш изнуден одговор. И не ми збори веќе за патриотизам пошо идам на Македонија веќе 10 години. Јас не викам дека ни вие не сте, само не ми викај дека сме згрешиле. Имаме ние причини зашто сме пееле Симиќ мајмуне на човек што ќе пати цел живот од нас и човек што поминуваше на само 20 метри од нас доле на теренот. И доста веќе со муабетов за репрезентација иде првенство па ќе праиме муабет таму. Башка темава е Фан клуб Работнички:smir:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Никој не згрешил од кај нас. Немој со сила да ставаш изнуден одговор. И не ми збори веќе за патриотизам пошо идам на Македонија веќе 10 години. Јас не викам дека ни вие не сте, само не ми викај дека сме згрешиле. Имаме ние причини зашто сме пееле Симиќ мајмуне на човек што ќе пати цел живот од нас и човек што поминуваше на само 20 метри од нас доле на теренот. И доста веќе со муабетов за репрезентација иде првенство па ќе праиме муабет таму. Башка темава е Фан клуб Работнички:smir:
Абе другар кај нас да игра репрезентацијата јас нема да пропуштам натпревар без разлика дали е кошарка,фудбал,ракомет....:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom