- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.930
Лудак си ептен ме заеба да те ебам у устаГи посравте АЈродромциве, ги здробивте на трибини, не се слушаа пичињата !!!![]()
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Лудак си ептен ме заеба да те ебам у устаГи посравте АЈродромциве, ги здробивте на трибини, не се слушаа пичињата !!!![]()
Кими, тивок си ми нешто КимииииЛудак си ептен ме заеба да те ебам у уста![]()
Вранеш моја грешкаdruze NEMANJA se preziva VRANJES a MANDIC se vika VUKASIN sea odluci se za koj e neoficijalno![]()
Денес прочитав на Еуробаскет дека Вилијам Колмен потпишал за некој израелски тимИграчкиот кадар ќе се мења надополнува?
Колмен реално беше смешен играч, освен скокот друго немаше буквално ништо ни техника ни интелегенција, Кнежевич у соколи заедно со мијајлович од кожув, околностиве алудираат на кулите близначки станко и тошка, дај боже па да видимеДенес прочитав на Еуробаскет дека Вилијам Колмен потпишал за некој израелски тим
ме интересира што ќе посака и донесе докузовски од играчки кадарКолмен реално беше смешен играч, освен скокот друго немаше буквално ништо ни техника ни интелегенција, Кнежевич у соколи заедно со мијајлович од кожув, околностиве алудираат на кулите близначки станко и тошка, дај боже па да видиме
Штета нема да може да лапаат пари и оваа година од него, а и од голем дел од другите играчи дел од управата и навијачкиот кадар. За среќа на нештата со доаѓањето на Докторот многу нешта се расипаа, дознаа и размрдаа во нашиот Градски ПаркДенес прочитав на Еуробаскет дека Вилијам Колмен потпишал за некој израелски тим