Фан клуб: Работнички

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Карти за утакмицава од каде ќе се купуваат пред сала или има негде на продажниве места ?
Карти за неутрална трибина, ќе има само утре на билетара, денес у пица бар евридеј у аеородром има, али ко што разбрав 5000 карти до сега се продадени

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
So Rajkovic strategot na klupa dobar rezultat, i MZT bedni denes mnogu ali iznenadija igracive na Rabotnicki pozitivno, svaka cast za borbenosta, definitivno imaat tim sto moze da se nosi so MZT no ne i trener, a i pod obraci se slabi, nemaat golem izbor na igraci ( vo toj kontekst slabi ), nigerov e dobar so toa sto mora da mu se zabrani da glumi plej, se znae kade mu e mestoto nego u napad ...

Doma moze da se dobie MZT fakt, se nadevam na neizvesna sezona i neka pobedi podobriot.

Член од
9 септември 2013
Мислења
103
Поени од реакции
39
денеска сум позитивно изненаден од желбата за победа на играчите, иако упропастени од страна на судиите, докажавме дека на играчки план ние ке ја водиме битката за титула. што се однесува до трибината... :(

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
19:00 Работнички ја пречекува Струмица, работнички е фаворит би требало лесно да ги добие но и струмица знаат да пружат достоинствен отпор, 100ден карта неутрална 50 навивачка

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.336
Поени од реакции
5.438
Kakvo gjubre od igraca e tj Kolman toj e strashna rabota , ne mozu da kazu provokator za toj sto e premal zbor sve sam videja ama ovakvo nesto prv put a decko igraja u Aba ligu... inace svaka cast za Simonovski -snajper...

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Kakvo gjubre od igraca e tj Kolman toj e strashna rabota , ne mozu da kazu provokator za toj sto e premal zbor sve sam videja ama ovakvo nesto prv put a decko igraja u Aba ligu... inace svaka cast za Simonovski -snajper...
Го понела атмосфера 5000+, циган како циган многу мускули малку памет

Последно уредено:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.336
Поени од реакции
5.438
Го понела атмосфера 5000+, циган како циган многу мускули малку памет
ne znam mozebi e i toa ama takvo ponashanje ne sum videl a pratam kosarka vekje 5 god utakmica nesportski ama ajde da se nadevamo deka nekoj ke mu ukaze deka taka ne treba da se ponasha osobeno na gostinski teren...

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
ne znam mozebi e i toa ama takvo ponashanje ne sum videl a pratam kosarka vekje 5 god utakmica nesportski ama ajde da se nadevamo deka nekoj ke mu ukaze deka taka ne treba da se ponasha osobeno na gostinski teren...
Искрено, зборам на памет не бев у сала да видам како реагирал само претпоставувам, у парк освен што бил љут на сам себе си за некои In-game работи, да испровоцира некој до сега не се десило али ете гостински терен пораз и тоа е тоа

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.336
Поени од реакции
5.438
Не сум видел дека си ме прашувал што направил овој а ме мрзи па се да објаснувам , пишував у фан клуб Куманово па ако те интересира прочитај...

Kajgana Shop

На врв Bottom