Фан клуб: Работнички

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Имаше некои контакти и со турски екипи, а и во мојот Работнички се случуваат некои нови работи, клубот во кој сум бил многу години наназад. Кога би се вратил во Македонија би сакал да сум таму, но ќе видиме што ќе биде, сепак, сè зависи од можностите и амбициите на новата управа во ’Градски парк’“, завршува Докузовски.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Одамна нема никој пишано ништо за тимов, ни на форумов, а ниту пак во пишаниве медиуми.
Какви се најавите за наредната сезона ?
Има ли некои шпекулации,имиња итн.. ?

Г

Грејвдигер

Гостин
Што се дешавало пред некој саат - два? Група од околу 30тина души од CPB со полициска придужба идеа накај универзална од центар...
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 20:17 ---
Што се дешавало пред некој саат - два? Група од околу 30тина души од CPB со полициска придужба идеа накај универзална од центар...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 20:17 ---
МЗТ-Работнички младинци играат у Аеродром, има и Фемили :)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
ЦПБ беа вратени од полиција ;) а не од некој друг не си кревајте акции ;)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
На 24 вести кажаа нешто дека имало некој повреден џандар, што е со тоа? Може и ПП

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Јас не напишав дека од некои други биле... Туку кажав штета што не дојдоа.. :D Знае полицијата кога треба да ве врати ;)

хахахааххахахаа знаеме сите како стојат работите меѓу цпб и фа и кој секогаш бега затоа шшшт мукла пред веро групна бежанка на рузвелтова тотална хаварија ;)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
хахахааххахахаа знаеме сите како стојат работите меѓу цпб и фа и кој секогаш бега затоа шшшт мукла пред веро групна бежанка на рузвелтова тотална хаварија ;)
Од вашето постоење немате 1 напад напраено, вие ќе зборите кој бегал.... Оди бе таму молете го Марин да се врати, не ми кажувај приказни...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.145
Од вашето постоење немате 1 напад напраено, вие ќе зборите кој бегал.... Оди бе таму молете го Марин да се врати, не ми кажувај приказни...
Maрин уште една година во Лукоил ќе остане.

edit, на три години како што гледам потпишал.

За некои новости во врска со Работнички ни трага ни глас сега за сега освен оние најави од претходно кои како што гледам не се реализираат, бар според ова со Марин.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Maрин уште една година во Лукоил ќе остане.

edit, на три години како што гледам потпишал.

За некои новости во врска со Работнички ни трага ни глас сега за сега освен оние најави од претходно кои како што гледам не се реализираат, бар според ова со Марин.
Муабетот ми беше, прееска објавија вест на екипа дека се враќа Марин во работнички и одма се попалија сите....
Иначе Марин од прошлата сезона има договор на 3 години така да нареднава и таа потоа е во Лукоил.

Kajgana Shop

На врв Bottom