Абе да гледам ја реалноста, знам тешко после овој пораз Фершпед да се врати, не ја искористија предноста на домашен терен, па сега фени е на чекор до финалето, а фершпед за спас мора да направи уште еден брејк и одлучувачката да се игра во Скопје. ама се си бива, знаеш се надевам дека со нив ќе сме во финале ако поминеме понатаму (за да не излезе ај провоцирам, да дочекаме крај на полифинале па после ќе разговараме).ostaj ti so sakas gledaj ja malku realnosta
abe amir moze da puste i 10 avtobusi...........abe 30 bevme i navivavme so srce i amir bil mnogu zadovolen od nas ......nema vrska kolku dusi sme bile a inaku ne bevme 30 nego 32 bevme:jaj:ama nesto najavuvavte deka ke ima dva avtobusa ali mene mi se vide samo 30 luge ispravete me ako gresam
luge abe dajte veke so tie gluposti fersped ke ode ova ona glej malce realno na rabotiteАбе да гледам ја реалноста, знам тешко после овој пораз Фершпед да се врати, не ја искористија предноста на домашен терен, па сега фени е на чекор до финалето, а фершпед за спас мора да направи уште еден брејк и одлучувачката да се игра во Скопје. ама се си бива, знаеш се надевам дека со нив ќе сме во финале ако поминеме понатаму (за да не излезе ај провоцирам, да дочекаме крај на полифинале па после ќе разговараме).
Ауу човече.abe amir moze da puste i 10 avtobusi...........abe 30 bevme i navivavme so srce i amir bil mnogu zadovolen od nas ......nema vrska kolku dusi sme bile a inaku ne bevme 30 nego 32 bevme:jaj:
abe nema beganje od realnosta 50 dusi sme max koga ne se na rabota ova onaАуу човече.
Ti definitivno neznaes so lafis...Ako spored tebe sutot za tri go resi pobedniko togas si vo golema zabluda.Feni postigna 11 trojki a Fersped 10.Ima golema razlika?Ili samo da se pisuva nes protiv Feni?Aj molimte pred da pisis nesto razmisli...Sutot za tri na Feni gi zbunil kosarkarite na Rabotnicki?Lele de molimteФени пак со неговата шут три поени игра успеа да оствари победа. некако фершпед паднаа на психолошки план, поточно кажано, психолошкиот притисок кој го имаше Фени се пренесе на Фершпед благодарение на среќните шутеви на Фени. Играчите на Фершпед ги фати нервоза, едноставно како да се збунија, не очекуваа таква игра, всушност видоа дека неможат против среќните шутеви па како бунило се најдоа, неможеа да се консолидираат, колку ли само промашени топки имаа, колку ли само избрзани акции правеа. Ај се надевам дека вавквата лоша игра нема да продолжи во Јасмин.
Сакам ланско финале :smir:
a inaku ne bevme 30 nego 32 bevme
kolku sme tolku sme jaki sme
Ili samo da se pisuva nes protiv Feni?Aj molimte pred da pisis nesto razmisli...
А зашто бегавте пред почетокот на натпреварот? Кога се симнавте од автобус и тргнавте накај сала, четворица ви дофрлавме од страна цело време и се упрпавте.. само не гледавте ништо не ни рековте. Сите 30 (пардон... 32) се упрпавте. А можевте да ни се стрчате. Ве чуваа 5 полицајци (најобични.. желки скоро и немаше).
Факт е дека цела сезона ви помагаат судиите.