Мачка во Кавадарци се фура секоја ден.:smir:Абе кај е Александар Димитровски ,зошто не игра за Работнички?
Мачка во Кавадарци се фура секоја ден.:smir:Абе кај е Александар Димитровски ,зошто не игра за Работнички?
Aleksandrija neli e del i vo negova sopstvenost??Мачка во Кавадарци се фура секоја ден.:smir:
Па некој викаат негова, некој на Јусуф од Фени што е а секој викед редовно е у Александрија а и го гледам секој ден тука се шетка.:smir:Aleksandrija neli e del i vo negova sopstvenost??
Pa mi kaza drugar mene od kavadarci deka ima del od sopstvenosta 2-3 gazdi dali bile tamu ama slabo rabotela, Space gi utepuvaПа некој викаат негова, некој на Јусуф од Фени што е а секој викед редовно е у Александрија а и го гледам секој ден тука се шетка.:smir:
Спејс ти е дупка само сељаци одат таму а и Александрија не е ништо подобра само шанкот! Иначе доста забегаме со муабетот.Pa mi kaza drugar mene od kavadarci deka ima del od sopstvenosta 2-3 gazdi dali bile tamu ama slabo rabotela, Space gi utepuva![]()
Само СДСМ можат да јадат живи луѓе вие неНи ГОСПОД не ви помага....живи ке ве јадеме!!!
Skratena e izgleda tribinata vo Jane sandanski za CPB....ova of fb go doznavam a posle ke se rasprasam za officijlano......Samo malo pojasnuvanje vo vrska so ova.....neka ne glumat ludilo argative od drugiov kraj na skopje....Vo gradski park za 300 luge imate i poveke prostor odkolku sto treba da imate a da ne zboram za izminative godini koga imavte na raspolaganje ogromna tribina za razlika od vasata supa kade sto 20 godini se smestuvaat gostinski navivaci na edna tribina kade sto maximalno sobria 250 luge......so ova kratenje dokolku stvarno e tocno nema da sobere ni 150 luge....stvarno neocekuvan poteg so ogled na toa sto utre ke bidete mnogu poveke od CPB a se odlucivte za ova....poteg so koj padnavte na mnogu nisko nivo i vo nikoj slucaj ne e isto so toa vo Gradski park....kartite se tie...300....CPB ke vlezat site vo sekoj slucaj ama za razlika od vas vo Gradski park tuka ke treba da se kacuvaat na stolbovi za da gledaat kolku tolku kosarka....klasicen primer za opsednatost i KOMPLEX....
ps.ne se ponasajte kako da utre e poslenda utakmica megu Mzt i Rabotnicki...i druga sezona ke treba vo park da dojdete,ako prodolzi ovoj inat na kraj nema ni gostinski navijaci da ima......
pps.Muabetot mi e sekako nasocen dokolku sevo ova e tocno,sega za sega samo od FB imam informacija a mnogu,mnogu ne veruvam od sekoj i sekogo na FB...
Ne bidi glup samo....razmilsuvaj malce....goleminata na tribinata nema nikakva dopirna tocka so brojot na kartite.......dogovor megu upravite i policijata e 300 karti i tocka......dali tie 300 ke bidat kaceni po stolbovi i na tavan ili ke imaat komfor na tribina toa e pred se odgovornost i fer ili nefer odnos na domakinot.....ako ne se skratese tribinata vo park vie dobivavte pogolem procent prostor nego li sto e dogovoreno megu upravite,taka da morase vo park da se skrati zosto tribinata bese pregolema,ste doagale i 300 i poveke od 300 na taa tribina vo park pa nikoj do sea ne umrel.....vie toj problem vo vasa sala go nemavte za gostite,toa sto zboris za kolku ima kaj vrska nema....na minatata utakmica imase pomalce od 300 zatoa imase prostor dole od strana a vo prvenstvo sto se igrase kaj vas vo sala imase se na se 330 luge cpb i imase narod i gore nakaj kancelariite vasi....taka da ne sfakam sto e poentata so ova kratenje....malce da ja skratite i nema da moze ni poveke od 200 da ima......ke se uvrerite uste utre za sto zboram....gabe se mavate vo gradi deka ste najdobri,so ovoj poteg se vi padna vo voda a isto taka da ne se zaboravi i vtoroto derbi vo Boris koga zabranivte CPB da ima mikrofon dodeka vie stavivte......komplex na delo....што не ти е јасно бе незно момче ?! капацитетот на гостинската трибина во парк е 170 столчиља, а вие давате 300 карти. во несвест се паѓаше, кај го има тоа ?! гостинската трибина во аеродром има капацитет од 350 души. од последниот ваш клип во аеродром се гледа и дека покрај 300 навивачи има простор за уште 20-30 најмалце.
Кој го има комплексот тука ? кој прв ја скрати трибината ? вие да не еб*те ние да ќутиме ? тразили сте гледајте !!!!!
Да, прееска беа Грујо и Милошевски, така рекоаТочно е ова што се збори бе?Као демек, власта правела огромен притисок ( Мзт Скопје), Мзт секако победувал утре?
Може утре ке тепа али во финалето добро ке наебеТочно е ова што се збори бе?Као демек, власта правела огромен притисок ( Мзт Скопје), Мзт секако победувал утре?
Вакви муабет можат да извадат само од ЦПБ. Да беше така немаше да суди Милојевич ( кум на Симич ) и Митроски што ги еба МЗТ во купот.Точно е ова што се збори бе?Као демек, власта правела огромен притисок ( Мзт Скопје), Мзт секако победувал утре?